Met sommige merken heb ik een affiliatesamenwerking. Dit betekent dat als je bij het merk bestelt via mijn website, ik een kleine commissie ontvang over het bestelbedrag. Zo kun je mijn missie een beetje supporten en mijn werk waarderen zonder dat het je ook maar iets kost. Dankjewel!

Duurzame merken waarmee ik nu een affiliatesamenwerking heb:

Aeyde
Alpaca Loca
Capsule Studio Amsterdam
Everlane
Gunas New York
Filippa K
Flattered
Kings of Indigo
Kuyichi
Lefrik
OhSevenDays
O My Bag
Organic basics
Reformation
Savara Intimates
Scoon Store
Take It Slow
thegreenlabels.com
The Next Closet
The Slow Label
The Lingerist
Nanushka
Teym
Toms
Universal Standard
Unrecorded
Yumeko

 


 

Wat is een affiliatelink en hoe werkt het?

Met een aantal mooie duurzame merken heb ik affiliatesamenwerkingen. Dat betekent dat wanneer je iets bij hen bestelt via een affiliatelink op mijn platform (zoals hieronder) mijn platform, ik daar een kleine commissie over krijg. Dat kan ik goed gebruiken, want het leven als vrij onafhankelijke duurzame modevoorvechter is geen vetpot 🙂

Voor jou is het een gratis én gemakkelijke manier om mijn missie te supporten. Ik hoef het je waarschijnlijk niet te vertellen, maar ik doe het toch: koop alleen iets als je het nodig hebt, het laatste dat ik wil is dat je random dingen gaat bestellen om mij te helpen 😉 Alvast ontzettend bedankt voor je support!

P.s. Als je op een affiliatelink klinkt, zie je een vreemde link die vaak niets met het merk te maken heeft. Wees niet bang, je hebt geen virus te pakken. Dit is ‘gewoon’ een speciaal gegenereerde link die aan de achterkant van het systeem naar mijn platform terugleidt, zodat ze bij het merk weten waar-ie vandaan komt.

 


 

Kortingscodes voor duurzame merken

Naast affiliatesamenwerkingen bied ik soms kortingscodes aan voor duurzame kledingmerken. Als duurzame modejournalist werk ik met een aantal mooie merken samen zodat ik hen een podium kan geven en jou aan een toegankelijke kennismakingskorting kan helpen. Win-win, dacht ik zo 🙂

Bekijk alle actuele kortingscodes hier