Outfits, Products

Conscious outfit 80

Ontmoet Lucy. Een veelzijdige dame met een functioneel formaat en stijlvol design. Geen overbodige hardware of ander typisch-van-nu-gedoe – maar een minimalistisch, tijdloos design. Superstevig en perfect als everyday bag: er past ontzettend veel in. Mijn Lucy is héél donkerblauw (“midnight blue”). Zo’n tas die ik veel ga gebruiken en – voor zover ik in de toekomst kan kijken – lang mooi blijf vinden. Lucy is mijn nieuwe tas, van het Nederlandse O My Bag. Ik nam haar mee naar huis na een bezoek aan de nieuwe flagship store. Blij mee. Heel blij.

 

O_My_Bag_Lucy_bag_midnight_blue_1000

 

DSC_0424_1000

 

Biker jack   •   Pelechecoco

Het biker jack is van het Deense merk Pelechecoco. De jas is onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt van reworked (vintage) leather, dat via deze jas een tweede leven krijgt. Een duurzame en diervriendelijke keuze! Je vindt de jas hier.

 

Jewelry   •   Neinties

Mijn sieraden zijn van het – ook – Deense merk Neinties, dat ook onder goede omstandigheden produceert en de mooiste fine jewelry maakt. Ik draag de La Lune necklace (gold), de Tag II earrings (gold) en de Kyoto earrings (gold) zo ongeveer elke dag.

 

Top   •   Nanushka

Mijn top (die je overigens niet zo goed kunt zien) is van een aantal seizoenen terug, van het Hongaarse designermerk Nanushka. Een prachtig merk met de mooiste minimalistische-en-toch-trendy designs. Wel aan de prijzige kant maar let op: nu is het sale! Hoera!.

 

Tas   •   O My Bag

Mijn Lucy bag (in ‘eco classic navy’) is van O My Bag, dat duurzaamheid en fair trade hoog in het vaandel heeft staan. Het merk produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden in India. Het leer is ecologisch gelooid. Je vindt de Lucy bag hier.

 

Pantalon   •   H&M (tweedehands)

De pantalon is een tweedehands vondst via United Wardrobe. Hij is oorspronkelijk van H&M.

 

Schoenen   •   & Other Stories

De lace up boots zijn van & Other Stories. Ze zijn niet eerlijk of duurzaam geproduceerd, helaas. Ik kocht ze, omdat ik ze prachtig vind en nog moeilijk duurzame en fair trade schoenen vinden die óók nog mijn smaak zijn.

 

O_My_Bag_Lucy_bag_midnight_blue_1000_2

 

DSC_0446_1000

 

O_My_Bag_Lucy_bag_midnight_blue_1000_4

Write a comment