Outfits

Conscious outfit 82

Fair_sustainable_outfit_82_2

 

Jas   •   Heart and Hands

Deze jas is van het kleine (en niet zo bekende) Engelse merk Hearts & Hands. Dit merk produceert op verantwoorde wijze in hartje Londen en gebruikt uitsluitend wol van dieren die op verantwoorde wijze worden gehouden (in Italië). Ik vind het een mooie tijdloze jas en ik draag hem erg vaak! Je vindt hem o.a. hier.

 

Tas   •   O My Bag

Deze Luna bag van O My Bag, in de kleur Eco Camel is gemaakt van ecologisch gelooid leer en onder fair trade omstandigheden geproduceerd in India. Het is één van mijn lievelingstassen, vanwege de speelse ronde vorm en de tijdloze look, waardoor ik geloof dat ik hem nog jarenlang al dan niet ‘forever’ mooi blijf vinden. Ik heb Luna al ontzettend vaak gedragen en hij blijft mooi – de investering waard, wat mij betreft. De Luna bag kost € 159,- en je vindt hem hier bij O My Bag.

 

Enkellaarsjes   •   Miista

Ontmoet mijn lievelingsschoenen, deze rode *slash* roestbruine velvet enkellaarsjes van het Engelse merk Miista. Ze zijn eerlijk geproduceerd in Spanje en één van de beste aankopen van de afgelopen tijd. Ze zaten vanaf dag 1 al fantastisch, de hak heeft een perfecte hoogte om een dag op rond te struinen en ik vind de smalle schacht en de iets geronde heel hele mooie details. Let op: hoewel de buitenkant niet van leer is gemaakt, is de zool wel van leer gemaakt. Niet geschikt voor vegans, dus. Deze laarsjes kosten £ 200 en je vindt ze hier. Nog meer bestelgemak? Zalando verkoopt ook enkele modellen van Miista.

 

Jeans   •   vintage

Deze mom jeans zijn vintage en ik kocht hem een aantal jaar geleden in een winkeltje in Parijs.

 

Trui   •   Filippa K

Ja, hallo, dat is-ie weer: mijn lievelingstrui van Filippa K (van een aantal seizoenen terug). Hij is onder eerlijke omstandigheden geproduceerd en gemaakt van 100% biologisch katoen. Inmiddels begint hij wat te verouderen na zo vaak gedragen te hebben; ik zoek nog een waardige katoenen vervanger. Maar dat blijkt ontzettend moeilijk. To be continued…

 

Jewelry   •   Neinties

Ik draag oorringen en een kettinkje van Neinties. Dit Deense fine jewelry merk is betaalbaar en produceert onder goede arbeidsomstandigheden. Zo’n mooie collectie!

 

Fair_sustainable_outfit_82_1

2 Comments

  • Mooie outfit! Ik vind Neinties ook een prachtig merk.

    Beantwoorden
  • Verliefd op je jas! Ik kende dit merk ook nog niet. Ga er zeker naar kijken!

    Beantwoorden

Write a comment