Fair fashion

Conscious outfit 83

DSC_9780_1000

 

Trui   •   Tweedehands (via The Next Closet)

Ik heb de trui via The Next Closet gekocht, een duurzame marktplaats voor tweedehands designerkleding (hier meer over The Next Closet en mijn liefde voor tweedehands kleding!). Hij is van Maje en echt nog als nieuw. Ik ben er zo, zó blij mee en ik draag hem heel vaak. De kwaliteit is fantastisch en ik hou van de sporty vibes en verschillende breipatronen die erin zitten. Hier vind je mijn persoonlijke favorieten op de website van The Next Closet!

 

Rokje   •   H&M (oud)

Het rokje is een oudje (als in: minimaal 6 jaar oud) van H&M dat ik vorig jaar van achterin mijn kast heb gevist.

 

Panty   •   Hema (oud)

Ik wil binnenkort écht een keer de duurzame panties van Swedish Stockings gaan proberen, maar deze 40DEN panty van de Hema blijft maar heel. Een ander verhaal dan de vele panties van H&M die ik in de afgelopen jaren heb versleten. Ook duurzaam!

 

Jeans   •   Kings of Indigo

Ik draag de Marie jeans van Kings of Indigo (in het zwart), mijn favoriete bootcut jeans. Mijn favoriet, momenteel, je kunt me er echt in uittekenen. Ik vind het mooi dat de lichte flare iets onder de knie begint, wat een slank silhouet geeft. De jeans is duurzaam en eerlijk gemaakt van 100% biologisch katoen. Aanrader!

 

Sieraden   •   Neinties

Ik draag de La Lune necklace, de Tag ear hoop en de Disco ear hoop van Neinties. De sieraden worden onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in Denemarken.

 

Schoenen   •   & Other Stories

Ik draag mijn suede lace up boots van & Other Stories. Ze zijn helaas niet eerlijk of duurzaam geproduceerd, maar ik draag ze erg vaak en in dat opzicht zie ik ze toch als een duurzame aankoop. Ik vind het nog lastig om mooie schoenen te vinden die duurzaam, eerlijk en betaalbaar zijn (als in: die minder kosten dan € 400,-). Dan doe ik soms toch concessies.

 

DSC_9812_1000

1 Comments

  • Aaaah die trui en dat rokje <3 En die schoenen <3 Neinties is ook zo'n mooi merk!

    Beantwoorden

Write a comment