Outfits

Conscious Outfit 84

DSC_9671_1000_1

 

Jurk   •   Tweedehands (Jutka & Riska)

De jurk is van Jutka en Riska, ik kocht hem tweedehands via Marktplaats. Het is misschien wel één van mijn allerfijnste tweedehands aankopen óóit: ik kan hem zowel ’s zomers als ’s winters dragen en hij zit zo lekker dat het lijkt alsof ik een pyjamajurk aan heb. Maar hij is nog mooi ook, hoera!

 

Jas   •   Tweedehands

Je hebt de jas waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen; het is een wollen mantel die mijn moeder vroeger veel droeg. En nu is het mijn lievelingsjas, ik draag hem zó vaak! Leve tijdloze stukken!

 

Longsleeve   •   H&M Conscious

Ik draag een longsleeve onder mijn jurk, omdat het deze dagen zo koud is. Het is een oudje van H&M Conscious, gemaakt van 100% biologisch katoen.

 

Panty   •   Hema

Ik wil nog steeds een keer de duurzame panties van Swedish Stockings uitproberen, maar mijn oude exemplaar van Hema blijft maar intact (een fenomeen dat ik niet bepaald gewend ben van panties). Zo is-ie stiekem toch nog een beetje duurzaam: € 4,- per stuk en vele malen sterker en kwalitatiever van die van H&M, die al na één draagbeurt scheuren. Heb je niet het geld voor een panty van Swedish Stockings? Dan is deze panty echt een aanrader.

 

Schoenen   •   Acne

Ik draag mijn oude Jensen boots van Acne, waar ik onlangs een nieuw zooltje onder heb laten zetten. Zo kunnen ze weer een aantal seizoenen mee; duurzaamheid gaat verder dan bewuste aankopen doen: het is ook goed voor je spullen zorgen.

 

DSC_96671_1000_1

1 Comments

  • Ik heb precies hetzelfde met mijn dikke panty’s van de Hema. In dat opzicht zijn ze wel heel duurzaam 🙂
    Leuk dat je ook steeds meer tweedehands laat zien!

    Beantwoorden

Write a comment