Outfits

Conscious outfit 85

Fair_sustainable_conscious_outfit_85_1

 

Top   •   Nanushka

De top is van Nanushka (ik kocht hem twee jaar terug), een Hongaars designer label dat eerlijk produceert in Europa. Ik draag hem niet zo vaak, maar daar moet eigenlijk verandering in komen. Hij heeft een mooie structuur en staat werkelijk overal bij.

Jeans   •   Levi’s (tweedehands)

Ik draag mijn extréém man repelling jeans mijn vriend haat hem, een oversized Levi’s 501 die ik tweedehands bij Episode kocht. Ik heb er ook één die veel beter aansluit (en die veel mensen daarmee ook mooier zullen vinden, denk ik), maar op de één of andere manier vind ik dit juist heel tof voor de afwisseling. Nee, het doet niets voor mijn figuur, maar wat zit dit ding lékker! Sterker nog: deze jeans is stiekem mijn huisbroek en ik heb hem vaker aan dan je denkt. Zoek je ook een tweedehands Levi’s 501, aansluitend of niet? Episode is the place to be!

Boots   •   Acne

Je ziet ze vaak voorbij komen, mijn Jensen boots van Acne. Ze zien er vrij oud en doorgelopen uit, maar wat houd ik van deze schoenen. Ik heb er onlangs een nieuwe zool en hak onder laten zetten, omdat de vorige écht niet meer mee konden.

Sieraden   •   Neinties

Ik draag een ketting (La Lune necklace) en kleine oorbelletjes (Kyoto hoops, helaas niet zichtbaar op de foto) van Neinties. De dikke oorringen zijn overigens oudjes van Weekday; ik kocht ze vorig jaar tijdens een zwak moment. Ze zijn niet eerlijk of duurzaam, maar ik kon nergens soortgelijke oorbellen vinden en toen ben ik maar gezwicht.

Tasje   •   Vintage

Het tasje is een oudje, dat ik alweer zo’n 8 jaar geleden voor een paar euro in een antiekzaakje in Antwerpen kocht. Hij is superklein en onhandig, maar ik vind ‘m zo schattig dat ik hem steeds vaker draag. Dan maar alleen m’n telefoon en bankpas meenemen.

 

IMG_9544_1200

 

2 Comments

  • Ik vind hem juist wel wat hebben de Levi’s 501, heel erg tof dat je gewoon lekker doet wat je zelf wilt haha! De ketting van Neinties heb ik ook, het blijft echt een pareltje <3 En die top.. ja.. vaker dragen hoor, staat je goed!

    Beantwoorden
  • Wat staat deze mooie outfit je schitterend. En hoewel de broek misschien “niets goeds” doet voor je figuur, staat hij je wel echt prachtig. Ik hou echt van dit soort outfit: chique met een baggy broek. Love it!

    Beantwoorden

Write a comment