Asos Reclaimed vintage / vintage / All stars / sustainable outfit / fair outfit / ethical outfit
Fair fashion

Fair Outfit 14

HET IS ZOMER!!!! Als het aan het weer zou liggen, in ieder geval wel! Een ijsje hier, een terrasje met een rood wijntje daar, hapjes eten in het park op een kleedje, door de stad fietsen met een heerlijk muziekje op, met je blote voeten in het gras en… voor het eerst weer écht blote benen! Nu valt mijn melkflessengehalte altijd wel mee, maar toch voelt het elk jaar weer gek. En bloot!

 

DSC_0353.JPG

 

Gestreepte top  |  Asos Reclaimed Vintage
Je hebt deze gestreepte top nog niet zo lang geleden voorbij zien komen; ik droeg hem namelijk ook in Fair Outfit 11! Wát een fijne top is dit. Hij valt een beetje oversized en ik vind het een leuke afwisseling op de ‘standaard’ zwart-witte strepentop (al moet ik je wel voorbereiden op vele Waar Is Wally-grappen…). Ik zag dat hij onlangs weer is bijgevuld, dus mocht je hem leuk vindt: je vindt ‘m hier.

Shorts  |  Vintage Levi’s 501
Ik heb de shorts onlangs bij Episode gekocht. Het is een afgeknipte Levi’s 501 jeans en ik draag ‘m een beetje oversized, omdat ik niet zo van de superstrakke shorts ben. Hij zit super (súper!) lekker en ik denk dat dit wel eens mijn lievelingsshorts zou kunnen worden… Sowieso zijn vintage shorts een gemakkelijke, duurzame garderobehit, die ook nog eens een enorme coolfactor in zich hebben. Je kunt een oude, wat wijdere jeans afknippen of ze gewoon zo kopen bij één van de vele vintagewinkeltjes.

Schoenen  |  Converse All Stars (tweedehands)
Deze afgetrapte All Stars heb ik voor een prikkie via Marktplaats. Samen met de afgeknipte shorts een laidback-altijd-goed-combi, als je het mij vraagt. Ik draag deze schoenen ook hier!

 

DSC_0353.JPG

1 Comments

Write a comment