fair outfit / sara dubbeldam / ethical outfit / nanushka / h&m conscious / vintage
Fair fashion

Fair Outfit 16

DSC_0172

 

Cardigan   |   Nanushka
Het is wel een heel gewaad, deze maxicardigan van Nanushka, maar wát is-ie fijn en zacht! Dit wollen vest is heerlijk warm, en samen met een ander deken-achtig vest mijn ultieme wrap-up op koudere dagen. Nanushka is een fantastisch merk, maar wel heel prijzig. Desalniettemin kun je in de sale mooie items scoren voor de helft van de prijs; ik heb deze cardigan een halfjaar geleden met 50% korting gescoord. Houd dus de sale in de gaten, begin juli!

Gestreepte top   |   H&M Conscious
Ik blijf fan van strepen. Deze gestreepte top is van H&M Conscious en ik heb ‘m oversized (in maat L) gekocht.

Oversized jeans   |   vintage
Deze afgeknipte jeans is ‘gewoon’ een vintage Levi’s 501 die ik zwaar oversized heb gekocht. Niet heel ladylike, maar hij zit heerlijk. Bovendien scheelt het als je er een wat strakkere top en wat fijner ogende schoentjes onder draagt.

Loafers   |   &Other Stories
Ik heb de loafers ruim een jaar geleden gekocht bij &Other Stories. Ze zijn de enige niet-fair items in mijn outfit, maar ik moet bekennen dat ik gek op ze ben. Ze zijn heel simpel en mooi glad, zonder poespas. Ze ogen klassiek en tegelijkertijd geven ze de outfit een beetje een vintage feeling.

 

DSC_0176 DSC_0182 DSC_0201

Write a comment