fair outfit / sustainable fashion / Nanushka top / black Reformation oversized t-shirt / vintage cut-off Levi's 501 jeans
Fair fashion

Fair outfit 26

Qua weer is dit niet bepaald een zomer om over naar huis te schrijven. Regelmatig zit ik bij het naam naar het troosteloze, grauwe, nattige beeld te kijken dat ‘buiten’ heet, met een lange broek aan en soms zelfs een trui. Het is niet mijn favoriete beeld. Maar op het gebied van kleding vind ik het niet zo erg dat we niet van de ene naar de andere hittegolf gaan: ik heb namelijk nog niet zoveel eerlijke superhete-dagen-kleding. Zie hier één van de weinig outfits die ik draag op dagen dat ik het liefst alleen maar ijsjes eet en met je voeten in het water staat. Heel simpel, en nog meer casual gemaakt met een paardenstaart en het sjaaltje om mijn hoofd (heerlijk, al dat haar uit mijn gezicht!), of een beetje netter, met los haar en het sjaaltje om mijn nek. Een fijne multitool!

fair outfit / sustainable fashion / Nanushka top / black Reformation oversized t-shirt / vintage cut-off Levi's 501 jeans

 

T-shirt  |  Reformation
Een tijdje geleden heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij het coole, duurzame én eerlijke Reformation (zie hier mijn unwrapartikel). Dit t-shirt is gemaakt van Tencel (op milieuvriendelijke wijze gemaakt van eucalyptushoutpulp). Het heeft een oversized pasvorm en is heerlijk zacht. Ik draag maat S. Je vindt het t-shirt hier op de website van Reformation ($ 28).

Shorts  |  Levi’s 501, afgeknipt
Deze fijne afgeknipte Levi’s 501 shorts komen van een vintage winkel – ik weet helaas niet meer welke. Voor mij is zo’n shorts een must op hete dagen en ik draag ze regelmatig.

Sjaaltje  |  Asos Reclaimed Vintage
Het sjaaltje komt van de vintage- / remake-afdeling van Asos, dat restpartijen opkoopt en ‘remaket’ tot nieuwe items. Zo ook dit sjaaltje, dat ik óf om mijn nek draag, of om mijn hoofd geknoopt. Je vindt het sjaaltje hier (€ 8,45).

Slippers  |  Dune (oud)
De slippers zijn oude, leren exemplaren van Dune, die ik voor mijn fair fashionperiode heb gekocht. Ze hebben al vele vakanties, stranden, boottochtjes en dagjes weg meegemaakt en hoewel ze er steeds meer gehavend uit beginnen te zien, blijf ik ze dragen. Ze zitten namelijk heerlijk.

 

fair outfit / sustainable fashion / Nanushka top / black Reformation oversized t-shirt / vintage cut-off Levi's 501 jeans fair outfit / sustainable fashion / Nanushka top / black Reformation oversized t-shirt / vintage cut-off Levi's 501 jeans

Write a comment