fair outfit / sustainable fashion / eco fashion / people tree turtleneck top / vintage suede skirt / hearts & hands hackney coat
Fair fashion

Fair Outfit 42

fair outfit / sustainable fashion / eco fashion / people tree turtleneck top / vintage suede skirt / hearts & hands hackney coat

 

Suede rokje   |   tweedehands
Het suede seventjes rokje is tweedehands, ik heb het gekocht in een vintagewinkel. Ik vind de kleur heel mooi en hij zit heerlijk. Leren items probeer ik de laatste tijd steeds vaker tweedehands te kopen, daar voel ik me beter bij.

Top   |   People Tree
Deze top met halve col (perfect voor de kouder wordende dagen, ik draag hem nu heel vaak) is van People Tree. Hij is gemaakt van biologisch katoen en ik vind hem perfect in een jeans of een rokje. Één van mijn favorieten, momenteel! Ik draag maat S en ik zou de top eerder een maat kleiner dan grote bestellen, omdat hij stretchy is en dan mooi aansluit. Je vindt de top hier.

Jas   |   Hearts & Hands
Ik heb deze wollen jas twee jaar geleden gekocht en ik ben er nog steeds heel blij mee. Op het moment van kopen hield ik me nog totaal niet bezig met brand ethics, maar toen ik me erin ging verdiepen bleek Hearts & Hands een verantwoord merk te zijn, dat alle producten op verantwoorde wijze in Londen produceert en wol gebruikt van dieren die op verantwoorde wijze in Italië worden gehouden. Mooi meegenomen! Je vindt de jas onder andere hier.

Panty   |   Hema
De panty is een oud exemplaar van Hema. Binnenkort wil ik de panty’s van Swedish Stockings eens gaan proberen. Vergeleken met de panty’s van Hema zijn ze vrij prijzig (puur op prijs gebaseerd, want misschien doe je er wel tien keer zo lang mee), maar als de kwaliteit goed is, wil ik erop overstappen.

Schoenen   |   Zara (heel oud)
De schoenen zijn heel oud, ik kocht ze nog voordat ik me met conscious fashion bezighield.

 

fair outfit / sustainable fashion / eco fashion / people tree turtleneck top / vintage suede skirt / hearts & hands hackney coat fair outfit / sustainable fashion / eco fashion / people tree turtleneck top / vintage suede skirt / hearts & hands hackney coat

Write a comment