Teym parka / sara dubbeldam / sustainable fashion / kings of indigo christina jeans / acne jensen boots / people tree top
Fair fashion

Fair Outfit 45

dsc_0116_1000

 

Parka   |   Teym
Deze parka is de nieuwste aanwinst in mijn kast. Hij is van Teym, een Nederlands slow fashion merk (ik schreef er hier een review over). De parka is gevoerd, wind- en waterdicht en hij is tot in detail fantastisch afgewerkt. Een kwaliteitsjas, waar ik nog heel lang mee vooruit kan. Ik draag maat M (met mijn maat 38) en die zit perfect: niet wijdvallend, maar wel genoeg ruimte om er een trui onder te dragen. Teym staat voor een simplistisch design, hoogwaardige kwaliteit en een eerlijk, verantwoord productieproces. Je vindt de parka hier op de website van Teym.

Jeans   |   Kings Of Indigo
Ik draag de Christina jeans van het Nederlandse Kings Of Indigo. De maat valt normaal: ik draag (met mijn maat 38) maat 28/34. Het is een skinny jeans met iets verhoogde taille, wat ik zelf erg prettig vind. De jeans is gemaakt van 100% biologisch katoen; dat betekent dat er geen chemicaliën zijn gebruikt in zowel de grondstof als de productie van de jeans.

Top   |   People Tree
De top is van People Tree (je vindt de top hier). Hij is gemaakt van biologisch katoen en ik draag maat S en ik zou de top eerder een maat kleiner dan grote bestellen, omdat hij stretchy is en dan mooi aansluit. Ik droeg deze top ook hier en hier!

Schoenen   |   Acne
Ik draag mijn favoriete enkellaarsjes, de Jensen boots van Acne Studios. Je hebt ze waarschijnlijk al heel vaak voorbij zien komen, ik ben dol op ze!

 

Teym parka / sara dubbeldam / sustainable fashion / kings of indigo christina jeans / acne jensen boots / people tree top dsc_0118_1000

1 Comments

  • Wederom een zeer goede outfit!!!

    Beantwoorden

Write a comment