fair outfit / conscious fashion / filippa k jumper / vintage skirt
Fair fashion

Fair Outfit 51

dsc_8165_900

 

Trui   |   Filippa K
Dit is alweer even mijn lievelingstrui; ik draag hem zó vaak (en dat meegenomen, ziet hij er nog fantastisch uit)! Hij is van Filippa K en gemaakt van biologisch katoen. Filippa K is lid van de Fair Wear Foundation, zorgt voor goede arbeidsomstandigheden en is momenteel veel bezig met het experimenteren met biologische en duurzame materialen, zoals biologisch katoen en Tencel.

Suede rokje  |   Vintage
Dit seventies A-lijnrokje is van suede, ik heb het gekocht in een vintage winkel. Ik voel me er goed bij dat dit leren items tweedehands is, dat probeer ik de laatste tijd wat meer te doen.

Schoenen   |   & Other Stories
Deze suede prachtschoenen zijn van & Other Stories. Ze zijn niet fair of duurzaam gemaakt, maar gezien het gebrek aan waardige alternatieven heb ik er toch bewust voor gekozen om deze beauties te kopen. Ze zijn van nu, maar toch niet té trendgevoelig. En ik ben er ontzettend blij mee, ik vind ze het mooist onder een jurkje of rokje.

 

dsc_8159_900

 

Write a comment