fair outfit / fair sustainable fashion / filippa k jumper / levi's 501 vintage jeans
Fair fashion

Fair Outfit 53 (chillmodus!)

Ik heb kerstvakantie! Niet omdat ik weer naar school ga, maar omdat ik een week “eindejaarsvrij” heb genomen. Ik doe het nu al een paar jaar: aan het einde van het jaar even letterlijk en figuurlijk afstand nemen van de rush van de week, ook al vind ik die nog zo leuk. Even niet volgens de tijd leven en complete vrijheid voelen, mmm 🙂 En dat betekent: héél veel me-time, dates met hele leuke mensen, meer lezen, orde op zaken stellen (ik kan nogal een rommelige chaoot zijn) en eigenlijk alles waar ik gewoon op dat moment zin in heb. Outfit-wise betekent dat: geen fancy toestanden, maar op mijn home alone dagen een fijne comfi huis-outfit. Hier kun je me in uittekenen: een simpele trui en een relaxte jeans. Heerlijk!

 

dsc_8635_900

 

Trui   |   Filippa K
De trui is van Filippa K. Ik kocht hem onlangs in de sale en ik ben er erg blij mee: het is een fijne basic en ik vind de zachte, gemeleerde kleur prachtig. Ik draag maat S. Je vindt de trui hier!

Jeans   |   Levi’s 501 (tweedehands)
Deze jeans is een afgeknipte Levi’s 501, die ik tweedehands bij Episode heb gekocht. Ik draag maat 29 (ze vallen doorgaans klein!) en hij heeft een semi-relaxed fit die ik perfect vind, want hij is kleermakerszit-proof! 😉

Ketting   |   Asos (oud)
De ketting is van Asos en bestaat uit meerdere lagen. Ik heb hem inmiddels een paar jaar en de laatste tijd draag ik hem weer erg vaak. Nu zou ik hem niet meer kopen (want: van Asos, niet fair of duurzaam), ik zou eerder voor een eerlijk sieraad van Riverstones of Made kiezen. Maar nu ik hem toch heb, blijf ik hem gewoon dragen – wel zo duurzaam!

 

dsc_8583_900

1 Comments

Write a comment