Fair fashion

Fair Outfit 57

DSC_8502_900

 

Baret   |   tweedehands, via Marktplaats
Ik heb deze baret nog helemaal nieuwe van iemand overgekocht via Marktplaats. Hij is oorspronkelijk van Asos, wat zou betekenen dat ik deze niet zou ‘mogen’ kopen van mezelf, maar tweedehands vind ik een ander verhaal! Ik ben er erg blij mee, het is weer eens wat anders dan altijd-maar-weer-die-standaard-beanie en hij heeft iets schattigs. Wel combineer ik hem alleen met mijn wollen jas, zodat het een wat klassiekere look wordt. Dat vind ik mooi.

Jas   |   tweedehands (van mijn moeder geweest)
Deze wollen mantel is de favoriete jas van mijn moeder toen ik nog een klein meisje was. Toen vond ik hem al mooi. Gelukkig heeft ze er altijd ontzettend goed voor gezorgd, waardoor hij nu nog als nieuw is (ik heb geen idee hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen!). Hij heeft door de wat bredere bovenkant ook wel een beetje een ninetjes look over zich, maar toch vind ik hem goed in het ‘nu’ passen.

Schoenen   |   & Other Stories
De laarsjes zijn van & Other Stories. Niet fair of duurzaam, maar ik heb veel moeite met het vinden van schoenen die zowel ‘bewust’ zijn als binnen mijn stijl passen. Ik heb er goed over nagedacht voordat ik ze kocht en ze zijn mooi klassiek, en eenvoudig te combineren. Ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop!

 

IMG_8047_1000 DSC_8555_900

1 Comments

  • Hoe dan?! Je ziet er zelfs classy uit met een baret! Geweldige outfit, en zo zie je maar wat het je oplevert als je zuinig bent op je spullen. Zo’n lange mantel staat nog op m’n wishlist 🙂

    Beantwoorden

Write a comment