Fair outfit / vintage sweater / Kings of Indigo jeans / H&M Conscious top
Fair fashion

Fair Outfit 61

DSC_0039_900

 

Trui   |   Vintage
Deze grote, wollen kabeltrui heb ik gekocht bij Episode. Hij is tweedehands, van wol en ontzettend warm. Perfect! Ik zocht nog een oversized mannentrui (dit is mannenmaat XL) om op een strakke jeans te dragen, of om in de zomer als zwoelezomeravondenmeteenbbqinhetparktrui te dragen. Ik ben blij dat ik deze heb gevonden.

Top   |   H&M Conscious
Deze gestreepte top is een oud exemplaar van H&M Conscious. Ik kan niet zo goed tegen wol, dus ik draag altijd iets onder deze trui. Ik vind de peek-a-boo van streepjes een leuk detail, die het totaalplaatje nét wat minder saai maakt.

Jeans   |   Kings of Indigo
De jeans is model Christina van Kings of Indigo, mijn favoriete duurzame jeansmerk. Deze jeans is mijn absolute favoriet: hij sluit ontzettend mooi aan en zit heerlijk. Ik merk dat hij nu wel een beetje verwassen begint te raken, dus binnenkort ga ik weer een nieuw exemplaar aanschaffen, denk ik. De jeans kost € 99,95 en dat vind ik een hele nette prijs voor de perfecte jeans, die óók nog eens duurzaam en eerlijk geproduceerd is en gemaakt van 100% biologisch katoen.

Schoenen   |   Acne Studios
Ik draag mijn oude Jensen boots van Acne Studios. En terwijl ik dit typ, besef ik me dat ik ze hoognodig weer eens moet poetsen. En misschien een nieuw hakje eronder. Oeps.

 

DSC_0065_1000 DSC_0055_900

9 Comments

 • Fijne trui zeg! Ik stroop mijn mouwen echt standaard op (ook als ik bewusr besluit dat niet te doen, zitten ze 10 minuten later weer rond mijn ellebogen) dus ik vind dat shirt eronderuit laten steken echt een grappig effect. Erg leuke outfit weer Sara.

  Beantwoorden
  • Jaaa het is zo’n heerlijke warme trui! Ik ben overgevoelig voor wol, vandaar dat ik er altijd een longsleeve onder draag. En toen ik het met een gestreepte top deed, vond ik het effect inderdaad wel leuk 🙂 Dankjewel!!!

   Beantwoorden
 • Ugh serieus Sara volgens mij staat een vuilniszak jou nog mooi haha. Super leuk detail ook dat gestreepte shirt onder die trui. Ik was laatst trouwens (voor het eerst!) in de Episode en werd helemaal gek. Wat veel kleding! Niet eens echt mooie, sorry, dus zeg even: hoe haal je daar leuke kleding uit? Ik kreeg alleen een spontane paniekaanval 🙂

  Beantwoorden
  • Hahaha nooouuuuuu laten we die vuilniszak maar niet proberen hoor 😉 En geloof me, er is genoeg dat me echt niet staat. Maar met supersimpele outfits kun je gelukkig weinig fout doen, dat is het misschien, haha.
   Ja Episode is wel heftig als het niet helemaal je stijl is. Ik loop er ook vaak zonder iets naar buiten, hoor. Maar de Levi’s jeans (in de zomer hebben ze zoveel toffe shorts, echt de moeite waard) koop ik er graag, en items als baretten enzo (moet je van houden, I know!) kun je er goed krijgen. En soms scoor ik er een fout eighties jasje ofzo, als ik in een gekke bui ben 😉 Gewoon lekker als een hamster al die rekken doorspitten en je komt vanzelf wel íets tegen… of zou ik elke keer geluk hebben?

   Beantwoorden
 • Wat een leuke outfit weer! Ik ben ook echt verliefd op die laarsjes trouwens, wat een beauty’s! Episode is inderdaad echt leuk, moet er toch snel weer eens gaan kijken. Vind het soms wel moeilijk om er toch wat te scoren, maar het is altijd een beetje geluk hebben met tweedehands winkelen 🙂

  Beantwoorden
  • Ahh dankjewel! Ik moet ze echt weer eens poetsen… Ja klopt, ik slaag ook niet altijd bij tweedehands winkels, hoor! Maar op de één of andere manier lukt het de laatste tijd beter. Óf ik ben er langzaam toch oog voor aan het ontwikkelen (dat hoop ik, haha), of ik heb gewoon steeds vaker geluk. Marktplaats blijft ook wel een fijne plek om mooie items te scoren voor fijne prijsjes 🙂

   Beantwoorden
 • Wat een super fijne outfit is dit! Wauw! <3 Ik ben echt verliefd op je mooie oversized trui. Zo'n kabeltrui hoop ik ook nog eens te scoren. En je broek is inderdaad perfect. Hij sluit zo mooi aan. Wat een goede vondst.

  Beantwoorden
 • Wat een fijne outfit! Ik heb laatst ook zo’n heerlijk grote kabel trui gekocht, zelfde kleur, in een vintage kilo shop, en ze zijn inderdaad heerlijk warm! De shirts en tops van H&M Conscious heb ik ook ontdekt. Alleen het jeans merk is nieuwe voor mij, en ga ik eens opzoeken, ben nog opzoek naar fijne en eerlijke broeken. Thanks voor de tip! 🙂

  Beantwoorden
  • Ja, zo fijn, die grote oversized truien! Ook om lekker in weg te kruipen op zwoele zomeravonden, als je nog in het park zit en het koelt af. Dan vind ik die vintage truien altijd perfect 🙂 You’re very welcome!

   Beantwoorden

Write a comment