Fair sustainable fashion outfit blogger / Matt & Nat Triplet red
Outfits

Conscious Outfit 66

Bikerjack   |   Pelechecoco
Waarschijnlijk spot je mijn bikerjack bij deze voor de eerste keer. Ik heb dit pareltje van het idealistische Pelechecoco hem alweer even, maar ik heb hem nog niet eerder aan je laten zien (binnenkort komt er een review over!). Ik ben werkelijk waar VERLIEFD op dit jack. Het stond al 2 jaar bovenaan mijn wishlist, maar omdat een leren jack toch een vrij prijzige investering is, bleef ik het maar uitstellen. Ik draag het vrijwel elke dag en ik vind het overal mooi bij. Een waardevolle toevoeging op mijn garderobe! Wat ik zo tof vind, is dat dit jack eerlijk en duurzaam is geproduceerd van gerecycled leer, dat een tweede leven heeft gekregen. Binnenkort meer! Mijn Biker Women jack kost € 255,- en het is onder andere verkrijgbaar via de website van Pelechecoco en het Nederlandse We Are Labels.

Gestreepte top   |   Asos Reclaimed Vintage
De top is een oud exemplaar (dus niet meer verkrijgbaar) van Asos Reclaimed Vintage en gemaakt van leftovermateriaal. Ik vind rood-met-witte streepjes erg tof en ik draag de top vaak, maar toch merk ik dat hij vrij snel verwassen raakt. De kwaliteit is dus niet top, helaas. Maar het blijft een fijne basic die ik erg graag draag.

Jeans   |   Levi’s 501 (tweedehands)
De afgeknipte jeans is een oude, tweedehands Levi’s 501. Ik snap dat dit niet het meest vrouwelijke exemplaar is dat je ooit bij me hebt gezien en ik moet zeggen dat mijn het vriend het “wel tof” vindt, maar niet héél erg onder de indruk is (vrij Man Repelling, I know), maar ik kan niet in woorden uitdrukken hoe comfortabel deze jeans is. En juist omdat-ie erg oversized is, vind ik hem erg stoer. Ik heb deze jeans gekocht bij Episode.

Schoudertasje   |   Matt & Nat
Mijn rode Triplet bag (€ 85,-) van Matt & Nat is een favoriet. Vegan (deels gemaakt van gerecyclede PET-flessen) en erg praktisch door de drievakkstructuur met ritsjes. Echt een hele fijne basic; en ik zie hem ook steeds vaker voorbij komen bij andere bloggers (zo spotte ik ‘m onlangs ook al bij Sophie). Meer weten over deze tas? Een jaar geleden schreef ik er een review over!

Schoenen   |   Adidas (oud)
Ik draag mijn oude Stan Smith sneakers van Adidas. Niet fair of duurzaam, maar wél heel stevig en mijn favoriete schoenen en daardoor draag ik ze totdat ze tot op de draad versleten zijn. Ze staan goed onder elke outfit, als je het mij vraagt.

 

DSC_9650_1000 DSC_9655_1000

6 Comments

 • Ik vind zo’n ‘minder vrouwelijke’ broek juist super goed staan! x

  Beantwoorden
 • Wat een toffe outfit! Heerlijk casual 🙂 En ook heel goed dat je je schoenen toch gewoon nog draagt, als je ze in perfecte staat weg zou gooien ‘want ze zijn niet duurzaam’ ben je zelf ook helemaal niet duurzaam bezig volgens mij haha

  Beantwoorden
 • Ik hoop dat ik ooit ook nog zo’n niet vrouwelijke broek vind voor mijn figuur. Ik vind dat juist heel tof staan! Leuke outfit weer! Zou ik zelf ook zo aan doen!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een toffe outfit! De broek staat je echt fantastisch en ook het tasje staat perfect bij je top. Ahh ik hou echt zo van jouw kledingstijl <3 Wil je mijn kast niet even een make-over geven haha.

  Beantwoorden
  • Hihi, precies dit! Jammer dat ik die kast niet gewoon kan copy-pasten vanwege een totaal andere lichaamsbouw 😉

   Beantwoorden
 • Oh wat een fijne outfit! En zo’n jack is inderdaad heel gaaf! Kun je overal mee dragen 😀

  Beantwoorden

Write a comment