Fair Outfit / Reformation Flax t-shirt / Matt & Nat Alaya bag / Weekday organic jeans
Outfits

Fair Outfit 68

Oh, hi! Leuk je weer te zien 🙂 Quess who’s back! Het is alweer drie weken geleden dat ik mijn blogvakantie inluidde. Ik had drukke weken voor de boeg – die achteraf zelfs nog drukker bleken dan ik had verwacht – en ik wist dat ik geen tijd zou hebben voor een extra parttime pro bono baan. Ik ging met mijn vriend naar Porto, met vrienden naar Down The Rabbit Hole en het afgelopen weekend zat ook vol met vanalles-en-nog-wat, waaronder Pitch festival. Tussendoor waren mijn werkweken (je zou bijna vergeten dat ik ook gewoon een baan heb ;)) lang en vol. Gevalletje “ik kan When Sara Smiles er even niet bij hebben om de rest goed te kunnen doen”. En, even onder ons he, wat was dát een goed idee!

Eerlijk? Ik moet er weer een beetje in komen. Understatement. Stiekem beviel die rust me wel. Ik ben iemand die nogal kan doorrushen. Niet vanuit een druk om te presteren, maar vanuit enthousiasme en een drang om door te gaan. Maar soms kan het geen kwaad om een stopknop in te drukken. Een belabberd ‘inzicht’ natuurlijk, want er is geen mens (althans, slechts een enkeling, gok ik) die dat eigenlijk niet diep vanbinnen weet. Maar goed, genoeg gepraat! Fair Outfit 68 representeert goed hoe ik er de afgelopen weken uit zag. Simpel. Geen poespas en gedoe. Ik heb het niet nodig.

 

DSC_9822_900

T-shirt   |   Reformation
Ik draag een oversized t-shirt van Reformation (de Flax tee, je vindt ‘m hier). Een fijn t-shirt dat is gemaakt van een Tencel-linnenmix. Duurzaam én eerlijk geproduceerd!

Tas   |   Matt & Nat
Inmiddels heb je hem al zó vaak voorbij zien komen: mijn zwarte Alaya bag van Matt & Nat. Één van mijn favorieten, omdat-ie superpraktisch is. De tas is 100% geschikt voor vegans en deels gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Duurzaam en eerlijk geproduceerd! Hier vind je mijn review over de tas.

Jeans   |   Weekday
De jeans is van Weekday (model Way, in de kleur Peralta Blue). Niet eerlijk geproduceerd (voor zover ik weet – maar als er geen informatie over beschikbaar is, kun je daar eigenlijk wel van uit gaan), maar wel gemaakt van 100% biologisch katoen. Het is in ieder geval íets. Een fantastische jeans die heerlijk hoog valt en ietwat stretchy, maar toch erg stevig is.

Trui   |   Filippa K
Mijn lievelingstrui van Filippa K is nog steeds één van mijn daily basics. In de zomer draag ik hem natuurlijk niet zo vaak, maar voor de wat koudere avonden neem ik hem toch vaak mee; het zij om mijn nek of om mijn middel. Hij is duurzaam en onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt van biologisch katoen.

Schoenen   |   Superga
De schoenen zijn niet fair en / of duurzaam, helaas. Ze zijn van Superga, een merk dat ik niet ga promoten, dus hier wil ik het bij houden. Het zijn wél hele fijne stappers, moet ik daarentegen zeggen. En na een lange afweging heb ik ze toch aangeschaft. Blij mee.

 

DSC_9818_900

3 Comments

  • Hele toffe outfit, dit zou ik ook zo dragen <3

    Beantwoorden

Write a comment