fair outfit / sustainable outfit / ethical outfit
Fair fashion

Fair Outfit 9

Fair Outfit 9 is verre van spannend. Maar een goede outfit hoeft voor mij niet speciaal of ingewikkeld te zijn. Al dat gedoe met sieraden en accessoires… geef mij maar een trui, een lekker zittende jeans en goeie stappers waarop ik kilometers kan lopen en ik zit het lekkerst in mijn vel. Sommige mensen zullen deze outfit misschien een beetje saai vinden, maar het zit zó comfortabel en ik voel me er heerlijk in. En nu het weer nog een beetje halfslachtig blijft, kan ik deze dikke, zachte trui van Diarte nog snel even dragen voordat ik mezelf weer in luchtige tops moet hullen (och, #firstworldproblems…)…

fair outfit / sustainable outfit / ethical outfit

 

Trui  |  Diarte
Deze trui van het Spaanse Diarte is gemaakt van merinowol en hééééérlijk zacht; in tegenstelling tot andere wollen truien kriebelt hij niet! Diarte is een merk dat organische stoffen gebruikt en zo lokaal mogelijk en uitsluitend in Europa, onder goede werkomstandigheden, produceert. Ik schreef er al eerder over, hier.

Jeans  |  Mud Jeans
Ik draag wederom mijn fijne Hazen skinny van Mud Jeans. Zo’n fijne broek! Hij zit mooi strak en valt lekker hoog op de heupen, zodat je nooit last hebt van er bovenuit piepende heupvetjes. Ik schreef al eerder over Mud Jeans en ik droeg de jeans al eerder, hier.

Schoenen  |  Acne Studios
Het blijven mijn altijd-goed-schoenen, deze Jensen boots van Acne.

 

fair outfit / sustainable outfit / ethical outfit

4 Comments

 • Helemaal niet saai en hartstikke mooi!

  Beantwoorden
  • Haha oké, in mijn hoofd is trui + jeans + simpele laarsjes altijd een beetje “meh”, maar ik denk dat dit vooral komt doordat ik op andere blogs zoveel supergestylde fanciness tegenkom, haha. Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 • Leuk Sara! Die Acne Jensen boots staan je echt goed; vind ze juist leuker staan wanneer ze een beetje ingedragen zijn. Ik draag zelf ook vaak blouse + jeans + laarsjes on repeat, vind het handig om een mijn eigen standaard ‘uniform’ te hebben.

  Beantwoorden
 • Ik vind de outfit helemaal niet saai, maar misschien komt dat omdat het helemaal mijn smaak is. Vooral de trui vind ik erg mooi! Je kan ook wel echt zien dat ie heerlijk zacht is.

  Beantwoorden

Write a comment