fashion inspiratie / streetstyle
Whatever Nice

Fashion Inspiratie

Ik ben de winter zó zat. Na maanden van kou (al heeft moeder natuur ons redelijk gespaard) ben ik echt toe aan wat warmte. Terwijl ik dit artikel typ, ben ik net een beetje aan het bijkomen van een flinke griep. Bah, dat wisselvallige weer. Bah, die verminderde weerstand. Bah, met bevroren handen en voeten op de fiets. Laat de warmte maar komen! Daarom tussen alle warme winteroutfits ook alvast wat zomerinspiratie. Om mezelf alvast een beetje warm te maken voor het nieuwe seizoen.


tumblr_o30qsmjZRJ1r7r778o1_1280

Ik heb mijn Franse favoriet Jeanne Damas nog nooit zien lopen in iets dat ik afschuwelijk vind. Héél “Effortlessly chic”, “Je ne sais quoi”, of hoe je het ook wil noemen. Zó’n sexy body (those boobs…), prachtige jeans en ik zou de zonnebril zo kopen. Hoe krijgt ze het altijd voor elkaar om zo sexy te zijn?

7d46f8a423cb66f07de9aa7f6e96809c

De warme kleurencombinatie, het ‘harde’ van de laklaarsjes met die heerlijk zachte stoffen… perfectie.

420b5e352069ac7efbdc5f5bc8da0432

Mooie, simpele every day outfit.

10260014

Hoe chique! Al vraag ik me af of een dergelijke outfit bij elk figuur zou staan (en zelf zou ik nooit in zulke doorschijnende culottes durven lopen). Elegante sandaaltjes, ook.

Alexa_Chung-AG_Jeans-Collection-Editorial-Inspiration-Blue_Denim-1-790x776

Ik hou van Alexa. Mooie, simpele combi. Ik zou zo’n witte tuinbroek nóóit wit kunnen houden, maar los daarvan zou ik dit zo aan willen trekken.

be2ab0c95fd757801db0e354cfcf4ebc

Waar die afgeknipte-jeans-met-draadjes-aan-de-onderkant vandaan komt, weet ik niet. Maar ik vind het prachtig. De suede sandaaltjes hebben een pachtige kleur en deze combinatie lijkt me perfect voor zo ongeveer elke lente- en zomerdag.

coats-lfw-2015-via-vogue

Die jas… die schoentjes! Chique en tóch een beetje shabby. Fijn!

cropped-flares-andleather-jacket-madewell

Nog meer jeans-met-draadjes. Een fantastische outfit hoeft niet ingewikkeld te zijn, het motorjack en de eenvoudige, grijze trui zijn genoeg.

d9a410a4a421d81f52e9ee0c20aca833

Hoewel het motorjack nu natuurlijk het meest populair is, ga ik steeds meer voelen voor een leren jack met ‘net’ kraagje. Weer eens wat anders en ook heel mooi!

files

Ik vind alles mooi aan deze outfit. Van de kleurencombinatie tot de zachtheid van de shearling jas en van de jeans tot de smalle, elastieken schacht van de laarsjes. Prachtig!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Aan de ene kant vind ik deze outfit een beetje te shabby. Want, zeg nou zelf: met zulke wijde pijpen haal je de supermarkt toch niet eens? Hoe kan een normaal mens daarop lopen? Maar ach, voor het plaatje is het mooi, toch? 😉

nyfw_fw2016_day4_vogue_paris_8500_jpg_6207_north_660x_white

Ook Hanneli Mustaparta is een dame die ik alleen maar perfect op de foto wordt gezet. Mooie, eenvoudige outfit, die bewijs dat het helemaal niet erg is om iets te korte jeans te dragen met zichbare sokken en sneakers.

alexa-chung-street-style-celebrity-black-tank-levi's-501-destroyed-ripped-high-waisted-shorts-cat-eye-sunglasses-black-shoulder-bag

De downtown ballerinalook, wederom door miss Chung! Net als Jeanne Damas draagt ze een zonnebril die ik nog niet veel in het straatbeeld ben tegengekomen en ik vind de simpele combinatie van de spaghettitop met de shorts heel mooi.

sir_03d

Voor de meeste meiden geen alledaagse outfit (en ik moet bekennen dat ik mezelf ook nog niet in zo’n blote top zie lopen, ik hoef mijn borsten nooit zo te showen), maar het zie er klassiek en natuurlijk uit en daar hou ik wel van.

tumblr_o1xepwsreQ1r1obk0o1_1280

Deze outfit zit vast heerlijk. Een geheel wijd ensemble hoeft niet altijd slobberig te zijn, goede inspiratie!

streetstyle17294-web

Prachtige, wijdvallende outfit. Ik krijg er een nomadegevoel van. Heerlijk los, en daar hou ik wel van.

tumblr_ncg3a3dpcG1qdsqp6o1_1280

Mooi simpel.

Processed with VSCOcam with a8 preset

Het stijltje van Mija Flatau is simpel, maar zó mooi! Op de één of andere manier heeft ze een neus voor de perfecte shorts, truien, jeans, schoenen, tassen… dit is ook weer zo’n perfecte, laidback combinatie.

tumblr_numm8n1pf71sbou82o1_1280

Very french! Alweer Alexa… 🙂

vaqueros-campana-invierno-polo-negro1

We zien flared jeans vaak met heels gecombineerd. Maar ook met mooie sneakers kan een bootcut- of flared jeans heel cool staan. Fijne, warme trui eroverheen en je bent klaar.

5d4af313e5c13a53e117567320bc8222

Oké, boob-wise is dit natuurlijk een gevalletje ‘no way!’, maar wát een mooie kleur. En wat mooi, met de high-waisted, witte broek. Heel klassiek!

2 Comments

  • leuk om te zien! Mooie inspiratie, al denk ik wel dat je voor het gros van deze outfits een zeer slank lijntje moet hebben wil het goed staan.

    Beantwoorden
    • Sommige outfits zijn nogal tekenend inderdaad, zoals de eerste (ik zou zo’n body ook niet snel durven dragen, maar wie weet ooit… ;)). En inderdaad, zo’n ballerinalook of high waisted culottes zijn nou niet bepaald het makkelijkste combimateriaal. Maar er zitten ook een aantal outfits bij met oversized blouses en fijne dikke jassen, die kunnen sowieso altijd!

      Beantwoorden

Write a comment