fashion inspiratie bloggers
Fair fashion

Fashion Inspiratie

Terwijl de pepernoten alweer in de winkel liggen, zit ik nog met mijn hoofd in de zomer. Letterlijk, want op het moment van posten ben ik het prachtige Marokko aan het verkennen! Als ik terug ben, is het waarschijnlijk alweer herfstachtig in Nederland, en daarom grijp ik deze kans om nog even wat laatste fantastische zomerinspiratie te delen. Let’s go!

Schermafbeelding 2016-09-04 om 20.58.43

Perfectie, deze outfit van de prachtige Berta Bernad, wiens stijl ik helemaal adoreer. De schoenen van By Far zijn sowieso fantastisch (en flink aan de prijs: € 262,-). Ze combineert ze met de perfecte jeans en een simpele top, en de landelijke scenery doet ook wel wat voor het plaatje. Topoutfit!

img_4840

De laatste tijd ben ik fan van sjaaltjes. Ik draag ze graag om mijn hoofd, aan mijn tas en om mijn nek, maar nog het allerliefst als riem. Ook in deze outfit, die er sowieso al positief uitspringt door de flowy witte look, voegt het sjaaltje voor mij toe. Vrouwelijk, superstijlvol en toch met een bepaalde nonchalance. Mooi!

160202_ozma_1904

Voor de zomer heb ik het een beetje gehad met de skinny jeans. Vooral met hete dagen voelt het zo zweterig om opgesloten te zitten in zo’n strakke cocon. Daarom ben ik zo blij met de wijderepijpentrend. Zagen we eerst de seventies pijp, die vooral vanaf de knie naar beneden liep – nu komen ook de helemaal wijde pijpen weer terug. En dat hoeft helemaal niet lomp of stom te zijn: als de taille maar mooi strak zit, creëer je alsnog een vrouwelijk silhouet.

5711f819405788d8802d3c34bdd54382

Wit op wit en wederom de broek met de wijdere pijp. Ik vind beide outfits heel mooi, en let even op de ballerina met iets hogere wreef: very classy!

tumblr_o3uox8t25x1sorqa6o2_1280

Misschien is het omdat ik de afgelopen weken in mijn hoofd compleet in Marokkaanse sferen heb verkeerd, maar… wat een prachtige jurk, helemaal gecombineerd met de subtiele touwsandalen. Berber queen!

gs_57b3a231-51ac-4ba0-8abd-6b510a771fd0

Wat een mooie blouse. Ik vind de hele look mooi, omdat hij een natuurlijke uitstraling heeft. Geen fancy, supergestylde hairdo, geen make-up, gewoon een pure schoonheid met een perfecte outfit.

tumblr_obatzyqMi61qzyjdbo1_r3_1280

Geel op geel, met daaronder de perfecte sandaaltjes… prachtig!

1965654_894158390607822_995841134053398929_o

Ook deze jurk springt er voor mij echt uit. Ik vind de jurk prachtig, evenals de grovere structuur en de ‘vouwen’ die het creëert, en de natuurlijke uitstraling die het geeft.

EXCLUSIVE: Ashley Olsen seen having a serious talk with sister Mary-Kate Olsen outside there office while enjoying a smoke break in New York. Ashley was spotted getting close to Artist George Condo while having lunch with him over the weekend. Pics taken August 16th. Pictured: Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen Ref: SPL1333470 250816 EXCLUSIVE Picture by: Ryan Turgeon / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

De Olsen Twins hebben op de één of andere manier altijd een ‘natural cool’ over zich. Nu ga ik hier niet de teenslippers van MK aanprijzen en ook niet de dichte babouche-achtige slofjes van Ashley, maar alles dat daarboven zit, voel ik dan weer wél. Lóóóóve the suit pants van MK, met een simpel wit t-shirt erop. En een enorme, witte mannenblouse als die van Ashley op een zwarte skinny jeans, zie ik ook wel zitten.

ignua1

Wéér zo’n jurk die waar ik het liefst de hele dag in rond zou willen lopen. Een fijne, geklede lengte en hoogte, en tegelijkertijd heel mooi vrouwelijk door de tailleband. L.O.V.E. I.T.

static1.squarespace

Ha! Weer zo’n wijdepijpenbroek! Ik vind hem heel gaaf gecombineerd in deze all white outfit met mouwloze op – ik zou het zo aan willen trekken.

tumblr_o9ljvoSiwa1vnr05yo1_1280

Maar de wat wijdere broek is ook zeker een go als het weer wat kouder wordt. Ik heb er even over getwijfeld of ik het een mooie combinatie vind met laarsjes eronder, maar ik ben om. Ik vind het wel een interessant silhouet voor het najaar, mits je de top die je erboven draagt, in je broek stopt. Het moet wel een beetje vrouwelijk blijven.

why-high-heels-are-over-according-to-ashley-olsen-1767405-1463082892.600x0c

Ook hier ga ik de oudevrouwenslofjes van MK niet aanprijzen, maar de vintage ogende jeans, de jas, de tas en de details vind ik wel een mooie combinatie.

04-jeanne-damas-french-girls-bare-it-all

Jeanne Damas zie er weer eens awesome uit. Can’t help it.

648e614e05560b97c1b1c19e86b502b7

Mooi, deze klassieke combinatie. De laatste tijd begin ik weer steeds meer te vallen voor de ballerina: ik vind het een mooi, klassiek element toevoegen aan een outfit, mits het wordt gecombineerd met een wat rauwer element, zoals een vintage Levi’s jeans. Of een oversized herenshirt, zoals hierboven. Mooi!

ababe1a8661d065a603096e740e32a82

Ook zo’n fijne, natuurlijke vakantie-outfit. Wat een fijne top en rok!

IMG_5061

Hoewel ik bij grote, gouden oorbellen altijd een beetje een trailerpark trash associatie had, laat deze dame me zien dat die enorme knotsen ook fantastisch kunnen staan – indien heel eenvoudig en classy gecombineerd, vanzelfsprekend. Wat een mooie jurk!

vintage-levis-shorts

Hee! Daar zijn die mooie, suede sandalen weer, die miss Bernad ook draagt op de eerste foto. Ditmaal met een mooie shorts en een rieten tas. Like!

4

Linnen wikkeljurken zijn een musthave in elke garderobe. Dit beeld bewijst het.

marketink9_1024x1024

Ik hoor je denken: “nóg meer van hetzelfde? Wéér zo’n jurk?”. Ahum. Ja, sorry. Ik ben er gewoon stapel, STA-PEL verliefd op. Oké, nu stop ik, beloofd. Einde post, over en uit.

3 Comments

 • Zoveel inspiratie, heerlijk!

  Beantwoorden
 • Best prima om nog even in de zomer blijven te hangen. Ik heb zelf één jurk op kuitlengte met een ceintuur en dat was echt een zomerfavoriet. Ga ‘m ook lekker doordragen met een vest en panty de komende maanden. Ik neig ook constant naar plaatjes met dat soort jurken.

  Beantwoorden
 • Weet je toevallig waar die linnen wikkelrok en die marokaanse dress van is?
  Dankjewel

  Beantwoorden

Write a comment