Fashion outfit Inspiratie
Fair fashion

Fashion Inspiratie

Nog nagenietend van een nat, zompig, regenachtig en tegelijkertijd ook een FANTASTISCH, warm, gezellig, héérlijk Best Kept Secret zit ik, opgerold in een lelijke-trui-met-sweatpants-combi, op de bank door mooie outfits te scrollen. De stuk voor stuk prachtige dames met hun fantastische, ongetwijfeld met zorg samengestelde outfits zijn een enorm contrast met hoe ik er nu bij zit: 100% modeloos. Maar ach, na regen komt zonneschijn en toevállig heb ik onwijs veel zin om mezelf te hullen in zomerse outfits. Dus laat die inspiratie maar komen!

 

 Fashion outfit Inspiratie

Mijn liefde voor ballerina’s is aan het her-opbloeien. 10 jaar geleden waren ballerina’s cool; iedereen liep erop en ze waren te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog. Daarna waren ze lange tijd niet oké meer (vond ik dan, en velen met mij), maar nu zie ik ze weer steeds vaker opduiken. En ik moet zeggen: gecombineerd met een wat stoerdere jeans in een boyfriend of girlfriend model en een eenvoudig, mooi t-shirt, vind ik ze eigenlijk heel mooi: deze combinatie voorkomt dat ze een tuttige uitstraling krijgen en zo worden ze zelfs voor een laidback stijlliefhebber als ik interessant… Mijn zoektocht naar enigszins oké geproduceerde ballerina’s (en als dit niet lukt, eenmalig een goed kwaliteitspaar – liefst tweedehands) is begonnen…

 

Jeanne Damas | Fashion outfit Inspiratie

Over schoenen gesproken… ik kan uren (oké, dat is overdreven, maar wel echt minuten)kwijlen op foto’s van mooie espadrille-outfits, veelal gedragen door de mooiste Francaises van deze aardbol. Voor deze sexy outfit zijn ellenlange, slanke benen helaas vereist, maar DAMN. Ik raak er toch echt door geïnspireerd. I want to have.

 

Fashion outfit Inspiratie

Een paar mooie, suede(-achtige) sandaaltjes staat ook nog op de planning. Deze exemplaren van Maryam Nassir Zadeh zijn werkelijk fenomenaal. En onbetaalbaar. En niet fair voor zover ik weet. En de pijpen van deze jeans ook.

 

Fashion outfit Inspiratie

Hoe lekker moet deze outfit zitten?! Deze outfit ádemt ‘festival’. Lekker met afgetrapte schoentjes en een fijne matchy-matchy outfit de hele dag rondlopen, lekker eten, drinken en dansen. Ik zie het wel zitten.

 

Fashion outfit Inspiratie

Fijn bikinibroekje en ook de schoentjes vind ik leuk.

 

Mary-Kate Olsen | Fashion outfit Inspiratie

Ik moet bekennen dat ik stiekem wel een beetje fan ben van de Olsens. Van kindsterretje naar ‘the real deal’ fashion designers: wat een metamorfose. De laatste tijd zien we ze wat vaker in een hele volwassen, bijna ouwelijke look: veel lange gewaden en nineties pak-achtige ensembles. Ook deze outfit is eigenlijk een beetje gedateerd, al vind ik dat Mary-Kate ‘m gewoon keihard rockt met haar nonchalante kapsel en fantastische zonnebril, die ik stiekem best wel graag zou willen hebben…

 

Fashion outfit Inspiratie

Leuke streetstyle combi! Ik hou van de combinatie luipaard/jeans en ik moet zeggen dat ik het helemaal geen verkeerd idee vind om daar gewoon lekker oude high-top All Stars onder te dragen. Het ziet er extreem draagbaar uit.

 

Fashion outfit Inspiratie

“Eehhh… heel leuk allemaal die outfits, maar ik ben aan het minimaliseren en ik wil alleen nog maar basics kopen”. Ach, geen probleem joh! Een simpele, liefst kasjmieren trui met een mooie, middenblauwe jeans kan er minstens net zo fantastisch uitzien. Mooie, simpele truien zijn sowieso de investering waard: ze zijn heel “30x dragen regel” proof.

 

Fashion outfit Inspiratie

Men neme een luchtige blouse met een subtiel bloemetjesmotief, met een, zoals dat nu heel fashionably ‘awkward length’ heet, afgeknipte jeans en suede heels. Heel chique!

 

Lucy Williams | Fashion outfit Inspiratie

Kijk, zo zou ik er wel bij willen lopen op de dagen dat ik op vakantie ergens ga lunchen en daarna met mijn minstens net zo mooie kleedje op het strand ga zitten. Niet dat ik er ooit zo uitzie, hoor. Maar ik zou het wel willen… 🙂

 

Sabina Socol | Fashion outfit Inspiratie

Ah, daar zijn ze weer, mijn lievelingen: de espadrilles! Dit keer onder het lichaam van Sabina Socol, één van mijn favoriete modemuzes. Simpel gecombineerd komen ze het meest tot hun recht.

 

Freja | Fashion outfit InspiratieDit is een combi die ik de laatste tijd vaak draag op de wat warmere avonden. Onlangs heb ik vintage jeansshirts op de kop getikt, die ik vaak combineer met een simpel t-shirt en s’avonds gaat daar mijn trui van Filippa K overheen. Simpel, maar heel effectief.

 

Fashion outfit Inspiratie

Hoewel zo’n jurkje met blote rug er natuurlijk heerlijk luchtig en sexy uit ziet, is

 

Fashion outfit Inspiratie

Heel chique, deze jurk! Ik blijf het prachtig vinden: lange jurken met een klein, schattig tasje en ‘gewoon’ simpele, platte sandaaltjes. Ik krijg er meteen zin van om ’s avonds met warm weer over een willekeurige boulevard in het buitenland te struinen een ijsjes te eten.

 

Fashion outfit Inspiratie

Wat een mooi contrast in materialen; deze glanzende zijden top met de wat rauwer ogende jeans. Het herinnert me eraan dat ik meer met verschillende soorten materialen wil spelen.

 

 Adenorah | Fashion outfit Inspiratie

Hoewel ik – jawel – de espadrilles wederom heel mooi vind, is het vooral de trui die mijn aandacht trekt op deze foto. Anne-Laure van Adenorah draagt dit prachtige, grofgebreide topstuk lekker wijd- just how I like it.

 

Fashion outfit Inspiratie

“Heeee… wat tuttig!” Ik weet het. Mijn liefde voor stoere jeans met tuttige schoentjes eronder is aan het groeien, ik kan er niks aan doen. Deze mid heels zijn perfect: een goed beloopbare hak, van suede en geen ‘toe cleavage’.

 

Olsen Twins | Fashion outfit Inspiratie

Hoewel we op deze foto weinig outfit zien, vind ik dit een hele mooie, modische foto. Wat zijn de Olsens toch twee mooie vrouwen. Ik ben blij dat ze er steeds puurder uit zien, dat inspireert me.

 

Fashion outfit Inspiratie

Wat een fijne outfit – één die één en al sereniteit uitstraalt. Mooi, met de mouwloze jas en het knoopdetail.

 

Fashion outfit Inspiratie

Prachtige wikkeljurk. Ik zou ‘m zo willen hebben.

 

Jeanne Damas | Fashion outfit Inspiratie

“Ja hoor. De zoveelste t-shirt-met-shorts-en-sandaaltjesfoto. Je doet het gewoon alleen omdat je Jeanne Damas fan bent, want die outfit is totaal niet vernieuwend”. Oké, misschien heb je een beetje gelijk. Maar toch zou ik me best zo willen kleden; en deze sandaaltjes van Rouje zijn toch wel echt heel leuk.

 

Fashion outfit Inspiratie

Ik draag niet graag sieraden. Ik voel ze vaak op mijn huid zitten (puur en alleen omdat ik er dan op gefocust ben, dat weet ik ook wel) en dat vind ik niet fijn. Maar als ik deze foto zie, waarop de sieraden gecombineerd zijn met een simpele blouse en heel subtiel en sexy op het lichaam vallen, denk ik toch wel: “hmmm. Toch wel mooi”.

 

Fashion outfit Inspiratie

Gewoon een heel mooi zomerjurkje. Sandaaltjes of slippertjes eronder en klaar.


Fashion outfit Inspiratie

Ook weer zo’n tuttig-meets-cool combinatie. Ik zou best schoentjes met zo’n toe-cap willen hebben en ze combineren met zo’n jeans en jack als hierboven, maar waar haal ik ze vandaan?

 

Fashion outfit Inspiratie

Nog zo’n fijne basic combinatie, deze heel erg vakantie-proof top, met een wat wijdere jeans. De hoed is voor de liefhebber; zelfs heb ik niet zo’n hoedenhoofd, dus ik zou de outfit zonder hoed dragen. Ook mooi.

 

5 Comments

 • Heeele mooie outfits allemaal! Ik vind ook iedere outfit stuknvoor stuk iets voor jou, voor zover ik dat kan beoordelen.

  Beantwoorden
  • Haha oeh, dat vat ik op als een compliment, want… I wish! 😉 Thanks!

   Beantwoorden
 • Ik houd zo van deze inspiratieposts. Stuk voor stuk tof!

  Beantwoorden
 • Wow, inspiratie genoeg!!

  Beantwoorden
 • Ah ja die espadrilles!

  Beantwoorden

Write a comment