When_Sara_Smiles_new_logo_2017_brown
Thoughts

Hi, 2018.

Waarschijnlijk lig ik nu nog te slapen (ik heb dit artikel van tevoren getikt :)), maar: cheers! Op een geweldig 2018, waarin we hopelijk ons eigen leven én de wereld een stukje mooier mogen maken. Waarschijnlijk heb ik vannacht, net als elk jaar, weer een tikkie emotioneel naar het vuurwerk staan kijken. Altijd denk ik, als ik over mijn enorme wolk aan gedachten uit kijk: “fúck, wat een jaar was dit weer!”. Ik vond 2017 – op z’n zachtst gezegd – intens. Positief intens, welteverstaan. Ik heb zoveel over mezelf geleerd. Zoveel inspirerende mensen ontmoet. En zoveel meer innerlijk vuur ontwikkeld. Tegelijkertijd besef ik meer dan ooit dat ik aan iets anders écht heb te werken. Ik wil soms teveel; een bijna fulltime baan, actief conscious fashion op de kaart zetten, een sociaal leven én tijd voor mezelf. In 2018 hoop ik daar een betere verdeling voor te vinden. Maar al met al zorgt 2017 voor een dikke, dankbare glimlach op mijn gezicht. Ik heb zin in 2018, ook als ik naar When Sara Smiles kijk. Tijd voor een tandje bij! Het is je misschien al opgevallen: momenteel krijgt When Sara Smiles een stijl-upgrade.

Een nieuw logo
When Sara Smiles heeft eindelijk een écht logo. Een goede vriend van me heeft hem ontwikkeld en dat waardeer ik echt enorm (DANKJE!!). Het is open en strak en een interessant lijnenspel, vind ik. Ik ben er heel blij mee.

Een nieuwe stijl
Ook in opmaak is When Sara Smiles veranderd; het is veel rustiger geworden. De artikelen staan nu gecentreerd en beelden zullen binnenkort meer leidend worden – we hebben het tenslotte over mode en als ik mensen wil verleiden tot conscious fashion, heeft het er aantrekkelijk uit te zien. Punt. Ook de fonts zijn nieuw: een prettig leesbaar bodytextfont en een stijlvol, wat klassieker headerfont, die ik erg goed samen vind gaan. De site heeft een subtiele achtergrondkleur gekregen én een kleine pop of colour, die ik nog wat verder wil uitwerken.

Voor nu wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie support en lieve woorden. Wat mag ik mezelf gelukkig prijzen met zulke positieve en kritische lezers. Jullie geven me zoveel energie én houden me op scherp. Iets dat ik allebei nodig heb. Heel veel dank en heel veel liefs. Sara.

2 Comments

  • Super tof!! Happy New Year 🙂

    Beantwoorden
    • Dankjewel, jij ook, lieve Mariëlle! 🙂

      Beantwoorden

Write a comment