Op deze pagina vind je verschillende kortingscodes voor mooie eerlijke en duurzame kledingmerken waar ik mee samenwerk. Zo kan ik hen aan een podium helpen én aan nieuwe klanten die ze in hun missie supporter – en jou aan een fijne kennismakingskorting. Win-win, dacht ik zo 🙂

 

Kortingscodes voor duurzame merken

 


 

Scoon Store

WHENSARASMILES” voor 15% korting op de volledige collectie van Scoon Store, een fantastische Nederlandse online store die één van mijn absolute favorieten is. Scoon verkoopt prachtige duurzame merken die je bijna nergens anders vindt, zoals Sissel Edelbo, CAES, Bower Swim, Casa Raki, Stella McCartney, Teym en HOZEN, maar ook meer mainstream merken zoals Kings of Indigo en Patagonia.

Wolf and Storm

sarawolf” voor 15% korting op de volledige collectie van Wolf and Storm (Nederlandse vegan webshop met o.a. Armedangels, Matt and Nat, Denise Roobol, J-Lab3l, People Tree en Swedish Stockings). Lees mijn artikel over deze mooie webshop hier.

My Vegan World

SaraSmiles15%” voor 15% korting op de volledige collectie van My Vegan World, een Nederlandse webshop met stijlvolle én duurzame vegan tassen en schoenen.

The Lingerist

SARASMILES!” voor 10% korting op de hele collectie van The Lingerist (eerlijke en duurzame lingeriemerken)

The Slow Label

WHENSARASMILES” voor 5% korting op de volledige collectie van The Slow Label (duurzame basics en hele fijne t-shirts).

 


 

Affiliatesamenwerkingen

Met een aantal duurzame kledingmerken heb ik affiliatesamenwerkingen. Dat betekent dat wanneer je iets op hun website bestelt vanaf mijn platform, ik daar een kleine commissie over krijg. Een kleine waardering voor alle tijd en liefde die ik in mijn gratis artikelen en brand guides steek, die ik enorm zou waarderen!  Zo kun je mijn missie om duurzame kleding op de kaart te zetten op een makkelijke en gratis manier supporten 🙂 Momenteel werk ik op deze manier samen met:

Alpaca Loca
Kings of Indigo
Kuyichi
O My Bag
Organic basics
Scoon Store
The Next Closet
The Slow Label
The Lingerist
Yumeko