Inspiratie

Check mijn eerste class: ‘How to build a conscious wardrobe’

Wil je graag een duurzame garderobe ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontbreekt het je aan inspiratie? Wil je mooie nieuwe merken leren kennen en weten waar je bij duurzame aankopen op moet letten? Wil je methodes leren om zelf aan de slag te gaan met je garderobe? Of gewoon meer leren over slow fashion?

 

In deze class leer ik je alles over slow fashion en hoe je zelf een duurzame én mooie garderobe kunt bouwen

 

Op woensdagavond 19 december organiseer ik samen met Laura van Take it slow mijn allereerste event (iets dat ik al heel lang wil doen)! Op deze avond leren we je alles over slow fashion en hoe je zelf een duurzame garderobe kunt bouwen. En geloof me; dat is gemakkelijker dan je denkt – ik kan het weten, want I’ve been there: nog geen drie jaar geleden was ik een fast shopaholic die nóóit had verwacht dat ze een duurzaam modeleven kon leiden. Jij kan het ook, zonder veel meer geld kwijt te moeten zijn én zonder er in stijl op achteruit te gaan. Echt!

In deze class deel ik mijn eigen reis, learnings, handvatten, methodes en heel veel inspiratie. Zie het als een stoomcursus conscious fashion (en wees niet bang, alles onder hele relaxte omstandigheden!), waarna je zelf meteen aan de slag kunt 🙂 Deze class vindt plaats in de Pop-Up | Take it slow & Friends, waar je de complete collectie van Take It Slow kunt passen en shoppen. Én natuurlijk kun je al je vragen over eerlijke en duurzame kleding aan ons stellen. Omdat dit een pilot betreft, is deze class he-le-maal gratis. Laura en ik hebben er onwijs veel zin in!

Locatie
Pop-Up | Take it slow & Friends
Gerard Doustraat 84 (voormalige Charlie + Mary store in De Pijp) in Amsterdam.

Tijd
19:30 – 21:30.

Taal
Deze class is Nederlandstalig.

Ben je erbij? Geef dan aan dat je komt in het Facebook-event (zie link hieronder), dan kunnen we rekening houden met de opkomst. Ik heb namelijk geen idee hoe druk het gaat worden en ik vind het belangrijk dat iedereen alles goed meekrijgt 🙂 Zin in!

 

Ga naar het Facebook-event

 

 

4 Comments

 • Het is dat ik niet om de hoek woon, want super tof! Veel succes/plezier 🙂

  Beantwoorden
 • Wat jammer dat ik aan de andere kant van het land woon. En het door mijn werk ook niet kan halen om te komen. Anders was ik er zeker bij geweest. Je lijkt me zo leuk en inspirerend mens! Heel veel succes en vooral plezier alvast met het geven van deze masterclass. En geniet ervan, ik weer zeker dat je een hoop mensen een boel kunt leren.

  Beantwoorden
 • Jammer! Ik heb dan al wat staan… Maar de volgende keer zou ik er graag bij willen zijn!

  Beantwoorden
 • Heel leuk idee ….zou het graag volgen maar is inderdaad een hele reis , kunnen jullie ook een keer naar het zuiden van het land komen ….ik ben er graag bij dan en neem mijn 3 dochters zeker mee??????

  Beantwoorden

Write a comment