Troo fair sustainable slow fashion lingerie brand SS19
Brands

Mooi duurzaam lingeriemerk: Troo

Zoveel mooie, duurzame lingeriemerken zijn er niet. En ik krijg regelmatig de vraag of ik niet nog een mooi merk weet. Nou, ik heb weer een nieuw pareltje ontdekt, uit Zwitserland. En die deel ik graag met je. Ontmoet Troo!

 

Prachtige duurzame lingerie, vaak zelfs geproduceerd door de ontwerpsters zelf en gemaakt van duurzame materialen, zoals leftoverstoffen.

 

Bij dit mooie Zwisterse merk (of moet ik platform zeggen?) vind je supermooie bralettes, prachtig afgewerkte materialen en vooral een super sexy collectie. Allemaal onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd en gemaakt van duurzame materialen. Troo wil bewijzen dat een duurzamere lifestyle ookmooi, tijdloos, sexy en fun kan zijn. En wat mij betreft slaagt het merk daar geweldig in. Wat ik het allerleukst vind aan Troo, is dat het een verzamelplatform is voor meerdere jonge, duurzame lingeriemakers die via dit platform een podium krijgen. Allemaal maken ze hun collecties met liefde én met de hand, en gebruiken ze duurzame materialen, zoals leftoverstoffen.

Voor vrouwen die liever een beugelbeha hebben (zoals ik), is dit helaas niet je match. Zó jammer! Maar toch vind ik dit merk leuk ome delen. Zo, zo mooi! En nog redelijk te betalen ook: voor een bralette betaal je zo’n €52 – € 60. Zo. Volgens mij heeft dit duurzame lingeriemerken geen verdere introductie nodig. Go have a look for yourself!

Bekijk alle duurzame lingerie van Troo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Write a comment