A La mooi merk
Fair fashion

Mooi merk: À la

Leuk en sympathiek merk: A La! A La is opgericht door twee meiden die na hun verre reizen besloten om samenwerkingen met de lokale bevolking aan te gaan en de mooie, etnische, handgemaakte producten ook in ons landje beschikbaar te maken. Je vindt er etnische lifestyleproducten met een bohemian twist. Het is niet per se een súper organic milieubewust merk, maar wel een mooi, eerlijk initiatief, opgericht door meiden met een goed hart, een goede smaak en een flinke dosis ontdekkingsdrang. Een merk als dit steun ik liever dan grote ketens als H&M en Zara!

Ik ben met A La in aanraking gekomen via blogs en de Vogue, waarin ik het palmbomenjasje tegenkwam (zie header). Ik was op slag verliefd en ik bestelde het – blijkbaar – laatste jasje. Omdat ze allemaal met de hand worden gemaakt en gecheckt, kreeg ik kort na mijn bestelling een mailtje met daarin het gegeven dat er kleine vlekjes op zitten en of ik daar oké mee was (het was tenslotte het laatste exemplaar, dus het was óf een jasje met vlekjes, of geen jasje). Nadat ik had gevraagd om foto’s om te kunnen beoordelen hoe erg ik het vond, kreeg ik ze snel in mijn mail. Er was vrijwel niks te zien en ik wilde mijn jasje graag, en ik had ‘m snel in huis. Ik ben er onwijs blij mee en ik wil A La een dikke pluim geven voor de persoonlijke, snelle communicatie en de sympathieke en lieve toon.

 

À la lookbook SS16


Materialen

Onbekend. Voor zover ik weet niet organic.

Leveranciers
Close, persoonlijk contact met de mensen die de producten maken. Alles gebeurt op eerlijke wijze.

Ontwerp en productie
Producten worden handgemaakt.

BEKIJK MEER OP WWW.A-LA.NL

 

À la collage

2 Comments

  • ik heb het jasje ook! ben benieuwd naar hoe jij ‘m combineert 🙂

    Beantwoorden
    • Haha en ik naar hoe jij ‘m combineert! Ik draag hem vooral in de zomer, dus die outfit verschijnt over een paar maanden wel. Voor nu hangt ie zonnig te wezen in mijn kast 🙂

      Beantwoorden

Write a comment