Kortingscodes duurzame kledingmerken
Eerlijke merken

Fijne kortingscodes voor duurzame kledingmerken

Sta je op het punt om je eerste duurzame aankoop te doen, maar twijfel je nog een beetje over de prijs? De eerlijke winkels in deze lijst willen hun prijzen willen verlagen om jou kennis te laten maken met hun mooie collecties? Vandaag: fijne kortingscodes voor duurzame kledingmerken.

Duurzaamheid en korting… toegegeven, ze hebben een beetje een moeilijke relatie. Want kleding heeft nu eenmaal een bepaalde prijs en die moet je niet zomaar in waarde verlagen. De tweejaarlijkse supersale van fast fashion zorgt al jarenlang voor een sterke devaluatie van kleding. Niet alleen in prijs, maar ook in ons hoofd. Hoeveel mensen wachten niet de sale af voordat ze een aankoop doen? En hoeveel mensen willen niet meer dan twee tientjes wegtikken voor een t-shirt? Gelukkig zijn er ook eerlijke kledingmerken die niet, of minimaal, aan sale doen. Zij betalen de makers én de planeet een eerlijke prijs en daarmee vragen ze dat ook aan jou. Maar dat betekent niet dat ze helemaal geen korting kunnen geven. Hoe leuk is het dat de duurzame kledingmerken en -winkels in deze lijst hun prijzen een tikkie willen verlagen zodat jij nog toegankelijker kennis kan maken met hun collecties? Hey, your welcome 🙂 Maar onthoud: buy less, choose well, make it last. Altijd.

Kortingscodes voor duurzame kledingmerken:

Scoon Store
Myomy
The Lingerist
Wolf and Storm
My Vegan World

(check de kortingscodes page altijd voor de meest actuele kortingscodes. Daarnaast zal ik dit artikel regelmatig updaten)

 

Scoon Store kortingscode 15% duurzame kledingmerken

 

SCOON Store

Zéker weten één van mijn lievelingen uit deze lijst: SCOON. Bij deze Nederlandse sustainable fashion & lifestyle store vind je een prachtig gecureerde collectie met de mooiste merken. Denk aan CAES, Reformation, Teym, Woron, Organic Basics, Veja, Patagonia en Mud Jeans voor basics, Sissel Edelbo voor de mooiste eerlijke jurken en kimono’s, gemaakt van geüpcyclede indiase sari’s en Bower, TET en Casa Raki voor sustainable swimwear. Maar SCOON heeft ook een hele uitgebreide clean beauty collectie, met persoonlijke favoriete merken als Evolve en BYBI. Ik leerde de dames van SCOON deze lente persoonlijk kennen en hier zit zo’n leuk, idealistisch team achter!

‘WHENSARASMILES’
voor 15% korting op de hele collectie

 

 

Myomy Do Goods kortingscode 15% duurzame kledingmerken

 

Myomy

Mijn allereerste duurzame aankoop óóit (de My Paper Bag) was van dit mooie, duurzame tassenmerk. Myomy is een Nederlands label dat alweer 13 jaar bestaat en leren tassen maakt. De complete collectie heeft een tijdloos karakter en wordt onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd in India en Bangladesh. Lees hier meer over het productieproces van dit mooie merk en bekijk hier de collectie.

Ben je vegan? Goed nieuws! Naast het enorme aanbod leren tassen lanceerde Myomy begin 2020 een circulaire vegan collectie van gerecyclede PET-flessen. Ps. Je kunt bovenstaande tas deze week winnen via mijn Insta! 🙂

‘sarasmilesxmyomy’
voor 15% korting op de hele collectie

 

 

Eerlijke sexy duurzame lingerie merken guide The Lingerist

 

The Lingerist

Mijn absolute nummer één plek voor eerlijke lingerie: The Lingerist. In deze prachtige online store vind je de mooiste beha’s, broekjes, bodies en panties. Denk: veel kant, sexiness en zelfs beugelbeha’s. Alle merken die je er vindt produceren onder eerlijke arbeidsomstandigheden en worden gerund door onafhankelijke vrouwen. Zelf heb ik een oranje setje van The Lingerist en die is zo, zó mooi in het echt (en hij valt true to size, ook goed om te weten)!

‘SARASMILES!’
voor 10% korting op de hele collectie

 

 

Wolf and Storm kortingscode 15% duurzame kledingmerken

 

Wolf and Storm

Vegan fashion boring? Laat dat maar aan Wolf and Storm over. Deze Nederlandse webshop verkoopt uitsluitend vegan merken die óók nog fair en duurzaam zijn. Denk aan het toegankelijke Armedangels, Denise Roobol (zulke mooie tassen), Matt and Nat, J-Lab3l, Thinking MU en meerdere Nederlandse duurzame sieradenmerken. Meer over deze mooie, idealistische webshop? Ik schreef er onlangs dit artikel over.

‘sarawolf’
voor 15% korting op de hele collectie

 

 

My Vegan World kortingscode 15% duurzame kledingmerken Womsh Melie Bianco

 

My Vegan World

Wie zoekt naar eerlijke vegan tassen en schoenen, moet sowieso een kijkje nemen bij My Vegan World. Je vindt hier niet alleen Nederlandse merken als Denise Roobol, maar ook – en dit is wat mij betreft hun grote kracht – merken die je hier nergens anders vindt. Denk aan Melie Bianco (mijn favoriet!) en GUNAS New York, twee Amerikaanse merken die je by My Vegan World zonder gedoe, hoge verzendkosten en invoerrechten kunt bestellen. De webshop verkoopt ook duurzame sneakers van Womsh (mijn favoriet), Komrads (net gelanceerd, duurzame sneakers van appelleer) en Nat-2. Toch fijn dat je deze merken nu met 15% kennismakingskorting kunt scoren!

‘SaraSmiles15%’
voor 15% korting op de hele collectie

 


 

Ook met deze merken werk ik samen

Daarnaast werk ik met enkele merken (o.a. Kuyichi, Kings of Indigo, The Next Closet, O My Bag, Yumeko) samen op affiliatebasis. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang over elke aankoop die via mijn website wordt gedaan. Op die manier kun je mij supporter in het maken van mijn gratis content 🙂 Bekijk hier met welke merken ik samenwerk.

 


 

Fotocredits
Alle foto’s, behalve de foto’s van Myomy (geschoten door mijzelf) zijn afkomstig van en eigendom van de merken zelf.

Write a comment