Products

Nieuw seizoen, grote voorjaarsschoonmaak (+ closet sale)!

Het voorjaar staat voor de deur en dat brengt altijd een lekkere energie met zich mee. Het voelt als een schone lei, een freshness door je leven en ik heb altijd zin om dingen aan te pakken. Niet alleen in mijn kledingkast, overigens, in heel mijn leven.

Sowieso is dit voor mij een tijd van de-bezem-door-mijn-leven. De afgelopen maanden waren roerig. Zo ben ik een aantal keer verhuisd en zat – zit – ik elke keer tijdelijk in het huis van iemand die op reis was. Nu is dat niet echt bevorderlijk voor je gemoedstoestand (met iemand anders’ spullen en energie om me heen, kon ik maar niet aarden), maar het was wél een fantastische les voor mijn minimalisme-ambities. Als je veel moet verhuizen en maar weinig opslagruimte hebt, word je namelijk veel kritischer op de spullen die je hebt. Dan wil je die rommelige kledingstapel zo klein mogelijk houden en ineens zie je in hoe onzinnig het is om sommige items dubbel te hebben, ook al vind je ze nóg zo mooi. Een waardevolle les!

Binnenkort kan ik weer terug in mijn oude appartement (voor de kenners: die met de outfitfotomuur!) en ik kan niet wáchten. Het is de laatste keer dat ik voorlopig zal verhuizen en ik wil kritischer dan ooit door wat ik heb. Daarom hou ik weer een kleine kastopruiming én closet sale. De items die ik verkoop via Tictail, doe ik niet weg omdat ik ze niet mooi meer vind (want: kijk eens! Stuk voor stuk zijn ze supermooi!). Ik doe ze weg omdat ik kritisch moet zijn van mezelf. Sommige items zitten niet helemaal mooi (niet omdat ze niet mooi gemaakt zijn, maar omdat ze niet bij mijn figuur passen, zoals de KOI broek). Of omdat ik ze dubbel heb. Of omdat ik op de één of andere manier altijd sneller naar een ander item grijp. Het voelt goed om kritisch te zijn en meer ruimte te maken. Al deze pareltjes zijn in supergoede staat en ik hoop dat ze een gelukkig tweede leven krijgen!

Bekijk alle kleding van mijn closet sale in mijn Tictail shop!

 

 

Pelechecoco leren biker jack (maat S/M)

– Merk: Pelechecoco
– Gemaakt van reworked (gerecycled) leer en fair geproduceerd
– Het is maat M, maar valt als maat S (mooi met 36/38, kan nét dicht met maat 38)
– In hele goede staat
– Voor meer info en waarom ik ‘m, wegdoe, kijk op Tictail

Bekijk het jack hier op Tictail!

 

 

Corduroy flared pants van Loïs (29/34)

– Merk: Loïs
– Eerlijk geproduceerd in Spanje
– Compleet uitverkocht in de webshop
– Maat 29/34 en zo valt hij ook, hij is helaas te groot voor mij
– Slechts twee keer gedragen
– Voor meer info en waarom ik ‘m, wegdoe, kijk op Tictail!

Bekijk de broek hier op Tictail!

 

 

 

Matt and Nat Triplet Bag in het rood

– Merk: Matt and Nat (zie de tas hier nieuw)
– Gemaakt van vegan ‘leer’ (PU)
– Gebruikt, maar van fantastische, dikke kwaliteit en dus nog in superstaat
– Met lang hengsel dat eraf kan (clutch)

Bekijk de tas hier op Tictail!

 

 

 

Lucy bag van O My Bag (z.g.a.n.)

– Merk: O My Bag
– Fair trade geproduceerd
– Gemaakt van (natuurlijk gelooid) ecoleer
– Slechts een aantal keer gebruikt, echt nog in topstaat

Bekijk de tas hier op Tictail!

 

 

 

Vest van Selected Femme (maat S)

– Merk: Selected Femme
– Maat S, valt mooi met 36/38
– Slechts een paar keer gedragen
– Onzichtbare knoopsluiting

Bekijk het vest hier op Tictail!

 

 

 

Denimjack van Monki (maat XS, maat eigenlijk M)

– Merk: Monki
– Gemaakt van biologisch katoen (niet fair)
– Gedragen, maar nog in hele goede staat
– Boxy, oversized fit
– Officieel maat XS, maar valt als M (ik droeg hem een tikkie oversized)

Bekijk het jack hier op Tictail!

 

 

 

Corduroy wide pants van K.O.I. (maat S)

– Merk: Kings of Indigo
– Gemaakt van biologisch katoen
– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
– Zo goed als nieuw

Bekijk de broek hier op Tictail!

 

 

 

Design knit van Maje (maat S)

– Merk: Maje
– Een aantal keer gedragen, maar nog in hele goede staat
– Maat S/M

Bekijk de trui hier op Tictail!

 

 

 

Duurzame zonnebril van Dick Moby

– Merk: Dick Moby
– Model: VLC in Plum
– Gemaakt van biologisch acetaat
– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
– Een aantal keer gedragen, nog in hele goede staat (ook recht en geen krasjes)

Bekijk de zonnebril hier op Tictail!

 

 

 

Coltrui van Nanushka (maat L (valt als M))

– Merk: Nanushka
– Maat L, maat valt eerder als M (met mijn maat – 38 – vind ik hem mooi, een beetje oversized)
– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
– Vlek op mouw-uiteinde, maar dat zie je terug in de vraagprijs (zie foto Tictail)

Bekijk de trui hier op Tictail!

Write a comment