Verse good store sustainable concept store Amsterdam
Fair fashion

Nieuwe sustainable hotspot in Amsterdam: VERSE

Yes! Amsterdam kent inmiddels vele duurzame en eerlijke hotspots, maar sinds een aantal weken is er nu ook VERSE. Ik bracht er een bezoekje en ik liep héél blij weer naar buiten…

“VERSE is a lifestyle concept focusing on “good” products, sustainable or health and wellbeing focused across different product categories such as skincare, haircare, lingerie, fitness clothing, fashion and homeware. We believe in ethics and aesthetics. We curate a unique mix of international and local concepts.”

Verse good store sustainable concept store Amsterdam

Duurzame kleding, sieraden en beautyproducten

Bij VERSE vind je merken waar duurzame mode- en beautyliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Ik werd er in ieder geval heel erg gelukkig van. Ik zag heerlijke en betaalbare truien en mooie jeans van Friday’s Project (en ik nam er eentje mee), zo ongeveer de hele collectie van People’s Avenue en Noumenon, lingerie van Lola + Lou en de dame van de winkel was net prachtige tassen van Denise Roobol aan het uitpakken, want dat merk is sinds gisteren ook bij VERSE te vinden. Vanaf komend weekend vind je er ook de mooie basics van Yunit. Ook heb ik mezelf moeten tegenhouden om geen prachtige, minimalistische sieraden te kopen en op het gebied van luxe, natuurlijke beautyproducten kun je helemaal los gaan (compleet met hebberigmakende verpakkingen).

In de fysieke store organiseert VERSE regelmatig evenementen op het gebied van duurzame lifestyle, zoals een Indoor Artisans Market op 1 december (2016), waar je de ontwerpers van producten in de winkel kunt ontmoeten. Genoeg moois te vinden, dus. Ga dus zeker eens een kijkje nemen bij deze mooie, nieuwe winkel. En mocht je niet in de gelegenheid zijn om de fysieke winkel te bezoeken: je kunt ook online shoppen, van VERSE heeft een webshop!

 

Verse good store sustainable concept store AmsterdamVerse good store sustainable concept store Amsterdam

VERSE

Prinsengracht 581, Amsterdam
Website / webshop   |   Facebook   |    Instagram

Ga je naar Amsterdam en wil je er een complete Fair Fashion shopdag van maken? Check van de Fair Fashion Shopping Guide van Amsterdam, die ik onlangs maakte. Happy shopping! 🙂

 

Verse good store sustainable concept store Amsterdam

Write a comment