Products

Online closet sale!

Ik ben weer eens lekker schoon schip aan het maken. Zowel op mijn platform (zoals je onlangs kon lezen) als in mijn huis. Ik heb vorig jaar ook een zomerschoonmaak gedaan en dat beviel me heel goed. Opruimen geeft rust en ruimte, letterlijk en figuurlijk. Het laat me stilstaan bij de waarde die mijn bezittingen voor me hebben, en dat ik helemaal niet zoveel nodig heb om gelukkig te zijn. Ik leer mezelf steeds beter kennen en dat zie ik terug in hoe ik met mijn garderobe omga. Niet alles gebruik ik even vaak. Sterker nog: ik merk dat ik heel vaak teruggrijp naar dezelfde items, en dat ik andere bijna nooit (meer) gebruik. Óók al vind ik ze prachtig. Gek is dat. En zonde, want ze liggen maar te wachten om gedragen te worden. Ik wil dingen niet meer hebben om het hebben, ook al zijn ze nog zo mooi.

Daarom neem ik afscheid van een paar items. Sommige met een beetje pijn in m’n hart, andere zaten vanaf het begin al niet goed en met één item – de prachtige Miista slippers – was het zelfs zo dat ik door de drukte ben vergeten om ze op tijd terug te sturen. Héél dom. Andere producten, zoals mijn tassen, doe ik weg omdat ik vind dat ik niet zoveel tassen nodig heb, óók al vind ik ze mooi. Ik merk dat ik elke keer naar dezelfde tassen grijp, de rest gebruik ik bijna nooit (meer). Ze kosten alleen maar extra ruimte, in mijn kast en in mijn hoofd. En neem mijn zonnebril van Gobi. Sinds ik mijn zonnebril van Dick Moby heb, die ik nog beter bij de vorm van mijn gezicht vind passen, draag ik die alleen nog maar. Zonde van mijn Gobi exemplaar, waarvan ik zeker weet dat-ie iemand anders ook blij kan maken. Hij is zo mooi!

Doe ook eens een zomerschoonmaak en creëer meer rust en ruimte, zowel in je kast als in je hoofd

Al deze pareltjes zijn in supergoede staat en ik hoop dat ze een gelukkig tweede leven krijgen. En hopelijk zet ik je hiermee aan tot denken om ook eens kritisch door je eigen kledingkast te gaan en te kijken welke stukken jou echt gelukkig maken, en welke niet. Verkoop ze eens, via Marktplaats, The Next Closet of United Wardrobe, zoals ik heb gedaan. Die laatste vind ik zelf heel prettig, omdat het zo gemakkelijk werkt. Je betaalt als verkoper wel 10% commissie over het bedrag (wat ik wel veel vind, maar goed, daar krijg je een gemakkelijker verkoopsysteem dan Marktplaats voor terug, vandaar dat ik toch maar hiervoor heb gekozen), dus je ontvangt zelf 90% van het bedrag dat je vraagt. Je zult merken dat die extra ruimte in je kast veel rust en lucht geeft, en zelf word ik heel blij van het idee dat die spullen anders hadden te liggen verstoffen achterin mijn kast.

Bekijk mijn closet sale op mijn United Wardrobe account!

 


 

Een selectie van wat ik verkoop:

 

 

Give A Damn Tee (van The Deep End Club, maat M)

– Helemaal nieuw, ik kan hem nog terugsturen
– Fair gemaakt van biologisch katoen
– Valt mooi me maat 40, of oversized met maat 38.

Bekijk de tee hier


Kings of Indigo corduroy jasje (maat S)

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt van biologisch katoen
– Mist een knoopje, de rest van de knoopjes zit niet héél goed vast
– Heel mooi en lekker zacht.

Bekijk het jasje hier

 

 

O My Bag Luna bag (in hele goede staat)

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt van ecologisch gelooid geleerd
– Niet vaak gebruikt, echt nog in superstaat
– Hele goede kwaliteit leer die alleen maar mooier wordt naarmate je hem vaker draagt

Bekijk de tas hier

 

 

Fluffy vintage cardigan (maat L)

– Slechts een paar keer gedragen
– Er staat geen maat in, maat valt als L
– In fantastische staat, echt nog als nieuw

Bekijk de cardigan hier

 

 

Miista Antonella sandals (maat 40, NIEUW)

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd
– Spiksplinternieuw, ik was wegens omstandigheden te laat met terugsturen
– Prachtig en super comfy
– Ik doe ze weg, omdat ik toch voor een wat ‘fijner’ model wil gaan
– Nu nog te koop voor € 99 in de Miista webshop

Bekijk de sandalen hier

 

 

Armedangels Inga jeans, maat 28/34 (z.g.a.n.) 

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt van biologisch katoen
– Onderdeel van de DetoxDenim lijn
– Valt true to size
– Bijna niet gedragen, echt nog als nieuw

Bekijk de jeans hier

 

 

Gobi Amsterdam Hedin (duurzame) zonnebril

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt van bioacetaat
– In topstaat, geen krasjes o.i.d.
– Recht model

Bekijk de zonnebril hier

 

 

H&M bikini maat 38 (NIEUW)

– Past me niet goed
– Nooit aangehad!

Bekijk de bikini hier

 


Okay Pretty duurzame bikini maat M (valt als S), NIEUW

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt van biologisch katoen
– Mist een knoopje, de rest van de knoopjes zit niet héél goed vast
– Heel mooi en lekker zacht.

Bekijk de bikini hier

 

 

Fraenck tas

– Onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt in Nederland
– Vegan en geüpcycled, gemaakt van gebruikte en afgedankte materialen
– Duurzaam geproduceerd
– Weinig gebruikt, echt nog in super (nieuw) staat

Bekijk de tas hier

 


 

Bekijk mijn closet sale op mijn United Wardrobe account

 

 

7 Comments

 • Hi Sara,

  Volgens mij is je shop nog niet live. Ik krijg een launching soon bericht als ik op de link klik.

  Beantwoorden
  • Hee Kirsten, thanks voor je berichtje, je had helemaal gelijk! Zo stom, op de één of andere manier doet mijn Shopify account het niet. Ik heb nu alles overgeheveld naar United Wardrobe, daar vind je het onder deze link: https://unitedwardrobe.com/nl/user/1369130/closet. Lief dat je het deelde! 🙂

   Beantwoorden
 • Hoi Sara, Ik wilde je laten weten dat de link naar je Shopify account niet werkt. Het lijkt alsof de shop nog gesloten is!

  Beantwoorden
 • Er staat coming soon als ik op de link naar je shop druk.

  Beantwoorden
  • Hee Noor, ik zag het inderdaad! Heel jammer, mijn Shopify account doet het niet goed… dankjewel voor het delen! 🙂 Ik heb inmiddels alles overgezet naar United Wardrobe, daar is alles gewoon te zien! 🙂 Dit is de link: https://unitedwardrobe.com/nl/user/1369130/closet

   Beantwoorden
 • Hee Noor, ik zag het inderdaad! Heel jammer, mijn Shopify account doet het niet goed… dankjewel voor het delen! 🙂 Ik heb inmiddels alles overgezet naar United Wardrobe, daar is alles gewoon te zien! 🙂 Dit is de link: https://unitedwardrobe.com/nl/user/1369130/closet

  Beantwoorden

Write a comment