Ik sta altijd open voor samenwerkingen met likeminded mensen, platforms, merken en andere initiatieven. Wil je graag met me samenwerken? Dat kan op verschillende manieren:

 

Sponsored/dedicated content

Als ik over merken schrijf (op deze blog, Instagram of Facebook), dan is dat uitsluitend over merken waar ik 100% achter sta. Merken die zijn gestart vanuit idealen (niet omdat de markt dat vraagt) en die duurzaamheid, binnen hun kunnen, toepassen in alles dat ze doen. Alle content die ik maak, is door mijzelf en met aandacht geschreven. Altijd recht vanuit het hart; het is essentieel voor me dat ik altijd eerlijk kan zijn en open met een merk kan praten over de keuzes die worden gemaakt. Dat onderzoeken en schrijven kost tijd, en met het publiceren bereik je een paar duizend mensen. Bovendien worden mijn artikelen hoog in Google geranked en ik krijg regelmatig van merken terug dat ze op het gebeid van SEO en (lange termijn) verkoop veel aan me hebben.

 

Consultancy

Ben je bezig met het ontwikkelen van een nieuwe campagne of merkstrategie en zoek je een gesprekspartner die actief in contact staat met jouw doelgroep? Dagelijks schrijf en spreek ik consumenten die aan het begin staan van hun duurzame reis. Ze willen wel, maar ze weten niet hoe. Ze spelen met allerlei vragen, struggles en gedachten. Met mijn merkstrategische achtergrond denk ik graag met je mee in een strategiesessie, brainstorm, peergroup of een andere vorm van consultancy.

 

Wil je graag met me samenwerken? Ik stuur mijn mediakit graag naar je op! Stuur me een bericht op sara[at]whensarasmiles.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug.