Products

Win: een leren shopper van Bagoa

Een mooiere wereld begint met geven, zeggen ze wel eens. Hear, hear! Ik mag namelijk iets heel moois weggeven: mijn favoriete tas uit de collectie van Bagoa. De tas in kwestie: een superstevige leren shopper, met een tijdloos ontwerp. Én een handig formaat: A4-documenten en zelfs een 17″ laptop passen er met gemak in. De tas heeft een ritssluiting, waardoor je zeker weet dat je spullen veilig en droog blijven.

De tas is 100% met de hand gemaakt in India. Onder eerlijke omstandigheden, van buffelleer dat afkomstig is van dieren die een natuurlijke dood zijn gestorven. En omdat ik een groot fan ben van fashion + function + fair, vind ik het geweldig dat ik iemand blij mag maken met deze supertas.

Wat moet je doen om ‘m te winnen?

Simpel! Laat (t/m vrijdag 2 feb)  een reactie achter, onder deze post, of op Instagram. Vergeet, als je hier reageert, niet je e-mailadres in te voeren, zodat ik contact met je kan opnemen als je de gelukkige winnaar bent. That’s it, geen gedoe! Daarnaast denk ik dat Bagoa het onzettend waardeert als je dit merk support en volgt op Facebook of Instagram. Let’s support the good guys!

 

 

Bagoa_bag_winactie_2

 

Bagoa_bag_winactie_4

 

Bagoa_bag_winactie_3

 

Bagoa_bag_winactie_1

Over Bagoa

Bagoa staat voor BAGs Over Aid. Yvonne, de oprichtster van Bagoa, is het merk begonnen vanuit haar eigen behoefte aan een betaalbare tas die op een eerlijke manier was gemaakt. Dat bleek niet zo makkelijk: óf ze vond betaalbare tassen waarvan je geen idee hebt hoe ze zijn gemaakt, óf ze vond eerlijk gemaakte tassen met voor een enorm prijskaartje. Op reis in India zag ze dat veel mensen daar moeilijk in hun levensonderhoud konden voorzien. Eenmalig doneren is natuurlijk een optie, maar had het niet veel meer zin om mensen een middel van bestaan te geven? Vakmanschap in leerbewerking is er erg goed en daarom besloot ze ervoor te gaan. Bagoa was geboren: een eerlijk én betaalbaar tassenmerk, waarmee niet alleen jíj een eerlijke prijs betaalt, maar de makers ook een eerlijke prijs krijgen en zo een bestaan kunnen opbouwen.

Eerlijk geproduceerd
Bagoa laat de tassen onder goede, veilige en schone arbeidsomstandigheden produceren in de Radjastan-regio in India, in een kleinschalige tassenfabriek. De makers krijgen een eerlijk loon (waardoor hun kinderen naar school kunnen), ze hebben normale werktijden, ze bouwen een pensioen op en kinderarbeid is vanzelfsprekend uit den boze.

Milieuvriendelijk leer
Het leer wordt op een natuurlijke manier gelooid, zonder gebruik te maken van chemicaliën. Bij de meeste tassen is het leer met de hand gesneden en met een naaimachine in elkaar gezet; sommige tassen worden 100% met de hand genaaid. In Nederland worden de tassen ingepakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een merk met een sociaal hart, in alle opzichten.

Bekijk de complete collectie
van Bagoa hier

 

Bagoa_bag_winactie_4

 

Bagoa_bag_winactie_duurzame_fair_tassen

 

Lanka shopper (camel, bruin)   |   € 89,-

 

Bagoa_bag_winactie_duurzame_fair_tassen_1

 

Yama leren schoudertasje   |   € 39,-
Vaya leren rugtas 14″   |   € 109,-
Nandi leren schoudertas   |   € 59,-

 

68 Comments

 • Ben minder aan het kopen momenteel, maar winnen is niets mis mee, yes please 🙂

  Beantwoorden
 • Ik reageer hier stiekem ook! Nadat ik je Instagram post heb gezien krijg ik de tas nu al niet meer uit m’n hoofd… Duimen dat ik kans maak ??

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Mijn voornemen voor 2018 is om alleen nog maar fair/tweedehands kleding te kopen, dus deze past daar goed bij!

  Beantwoorden
 • Ik heb echt tassen genoeg op dit moment maar wat een mooi verhaal en een knaller van een tas. Leuk om te ontdekken!

  Beantwoorden
 • Wow, wat een mooie tas! Ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Super mooi!! Ik doe graag mee met de winactie, en ga alsjeblieft zo door Sara, je bent zo’n inspiratie!

  Beantwoorden
 • Ja ja ja tof zeg! Ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Mooi merk, kende ik nog niet! Ik doe ook graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtige tas! Past goed bij mijn voornemen om iets meer kleur in mijn eerlijke garderobe op te nemen 😉

  Beantwoorden
 • De kleur en de vorm van de tas zijn prachtig! Ik kende het merk Bagoa niet, dus ben naar aanleiding van je post op de website gaan kijken: erg mooie ontwerpen. En eerlijk geproduceerd! Ik zou de tas heel graag winnen. Wie weet????

  Beantwoorden
 • Love it, mijn paperbag is aan vervanging toe (lees: overgenomen via marktplaats) xoxo

  Beantwoorden
 • Hij is zo mooi van kleur! En ook nog eens onder goede omstandigheden en van duurzaam materiaal gemaakt. Zou er dol blij zijn als ik hem win 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw! Mooie tas en wat een tof merk zeg. Die kende ik nog niet! Thanks dat je ons altijd weer kennis laat maken met de tofste fair merken! Maakt mijn zoektoch een stuk makkelijker haha?

  Beantwoorden
 • Oh wauw zeg ? Als ik vanuit België mee mag doen met de winactie, doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 • Oooh, ik wil al een tijdje een schoudertas waar ik ook makkelijk mijn laptop in kan doen. Ik doe heel graag mee, prachtige tas is het! Mooi merk ook, ik kende het nog niet, maar altijd leuk om te ontdekken <3

  Beantwoorden
 • Mooi merk! En ook een mooie tas!
  Ik heb nog even op de site gekeken (ik kende het merk helemaal niet) en het is echt een merk om te onthouden. En ik doe graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 • Super mooie tas! Ik wil hem ook graag winnen. Ideaal om mee naar het werk te nemen.

  Beantwoorden
 • Fantastisch: stylish én goed voor mens en dier én betaalbaar: deze gaat op de wishlist! En uiteraard maar een gokje wagen 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw, wat een mooie tas! En fijn dat ie zo duurzaam en dier- en arbeidsvriendelijk geproduceerd is. Ik doe ook graag mee vanuit België!

  Beantwoorden
 • Wauw! Wat een prachtige tas. Had nog nooit van dit merk gehoord maar ben ze gelijk op insta gaan volgen en wat een mooi merk ?. Past ook helemaal in mijn straatje naar een groener en eerlijker leven. Hoop zo dat ik hem win!

  Beantwoorden
 • Wat een super mooie tas!! En leuk om dit goeie, eerlijke merk te leren kennen! <3 ??

  Beantwoorden
 • Prachtig. ‘Shop till you drop’ klonk ooit grappig totdat ‘you’ voor maker, dier, milieu bleek te kunnen staan. Ik doe er niet meer aan mee en val voor deze classy shopper in alle opzichten.

  Beantwoorden
 • Wauw, supermooi, ik doe graag mee! Zou een mooie afwisseling zijn voor mijn Myomy paper bag. Een tas die ik, letterlijk jaren geleden, ook eerst bij jou zag passeren en mijn eerste stap richting fair fashion was. (nu sinds een klein jaar geen onethische aankopen meer voor mij: je blog was daarbij een inspiratie en hulp!)

  Beantwoorden
 • wat een tof merk. mooi verhaal. ik ben erg onder de indruk van het feit dat mensen op deze manier een bedrijf willen runnen en de wereld steeds een beetje beter proberen te maken.,ik ben ook al een tijd bezig om alleen nog maar 2e hands en fair te kopen. dus deze tas zou ook voor mij een super mooie aanvulling zijn. dus pleasssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee . maar ik gun deze tas ook aan een ander.

  Beantwoorden
 • Ik voel me altijd een beetje bezwaard om aan winacties mee te doen omdat het een beetje hebberig voelt. Maar omdat ik je al best lang volg en ik deze tas heel vet vind ga ik toch meedoen haha! Tof dat je een winactie doet!

  Beantwoorden
 • Wauw! Wat een mooie tas, en wat een goede kleur ook. Zou een hele mooie toevoeging zijn aan mijn poging-tot-duurzamere-kledingkast 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een super mooie tas, en hij komt ook nog voort uit een geweldig concept. Winnen zou heel leuk zijn!

  Beantwoorden
 • Oh heel mooi, net als de gedachte erachter! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • Super mooie kleur en stiksels, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • What a beauty ?! En nog verantwoord ook. Wat een leuke winactie, ik wil graag mee doen ?.

  Beantwoorden
 • Wow! Een prachtige en eerlijke tas met een mooi verhaal. Eentje die je leven lang meegaat. Would love to have one! ?

  Beantwoorden
 • Prachtige tas, mooi design! Zie dat ze nog veel meer mooie tassen hebben dus Bagoa toegevoegd aan mijn favorieten mapje ‘eerlijke kleding’ waaraan, mede dankzij jouw blogs, steeds meer nieuwe sites toegevoegd worden 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een beauty! Merk meteen gaan volgen ??

  Beantwoorden
 • Ik vind het echt tof om dankzij jou zoveel mooie merken te leren kennen. Weer een mooie, nieuwe erbij! Ik doe graag mee ?

  Beantwoorden
 • Ja! Mooi! Mijn tote bag van Pull & Bear is na 5 jaar helemaal versleten. Nu wil graag weer een tote bag, maar dan wel fair en het liefst een die langer dan 5 jaar meegaat. Dit merk kende ik nog niet ?

  Beantwoorden
 • Iedereen een liefdevol 2018 ! ?

  ??? ik ga voor happy bagage in 2018 ???

  Beantwoorden
 • Wat een mooie tas! Sinds een aantal jaar koop ik kleding duurzaam en fair. En accesoires het liefst ook! Bagoa staat nu zeker op het lijstje, wat een prachtig merk qua werkwijze en uitstraling van de tassen! Ik doe graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 • Wat een superleuke actie! ik vind de tas echt een plaatje, een prachtige tas met een prachtige gedachte en een mooie missie! Ik volg 😉

  Succes met alles!

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige tas! Ik doe graag mee aan de winactie! 😉

  Beantwoorden
 • Wat een supermooie tas! Echt prachtig!

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige tas! Ik ben drastisch terug gegaan in mijn shopping budget, zo’n mooie tas winnen klinkt echt als een buitenkansje! Super leuke actie en ik ben fan van je blogs en insta!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een prachtige tas! Daar zou ik heel blij van worden

  Beantwoorden
 • wauw. wat een prachtige tas. Van een ontzettend tof merk met een mooi verhaal. Hier wordt iedereen blij van!??

  Beantwoorden
 • Wauw, die tas is heel gaaf!

  Beantwoorden
 • (Voor de zekerheid ook maar een berichtje hier plaatsen.)
  Ik vind dit zo’n prachtige tas! Echt waaauw.
  De laaste tijd koop ik veel minder en bewuster. Vind het heel leuk dat ik via jou nu dit merk heb ontdekt, zeker iets om te onthouden.
  Fingers crossed!

  Beantwoorden
 • Wat gaaf!! Die tas wil ik heel erg graag winnen! Leuk cadeautje voor mijzelf. Maar ook dit zal stiekem toch wel gebruikt worden voor veel spulletjes die ik mee moet nemen voor mijn tweeling dames van 4 maanden. Net als alles wat ik koop eigenlijk voor hun is hihi. Love it!

  Beantwoorden
 • Oeh, jaaa, wat een beauty! Jij weet natuurlijk hoe groot mijn liefde voor eerlijke, duurzame en mooie producten is. Het is dan ook daarom dat ik enorm gelukkig ben met mijn huidige – eerlijke en prachtige – tas, die ik elke dag vol liefde gebruik. Maar je weet waarschijnlijk ook dat vrijwel al m’n kleding – en dus ook m’n favoriete tas – zwart is. En hoeveel ik ook van zwart hou, langzaam maar zeker probeer ik toch iets meer kleur te dragen. – En laten we eerlijk zijn, zelfs als dat niet zo was, was deze leren beauty een welkome uitzondering geweest, zo mooi is ze. –

  Deze is zo mooi, zo eerlijk én zo groot; Perfect!

  Beantwoorden
 • Hele gave tas met een ontzettend mooi verhaal. En naar deze mooie verhalen ben ik opzoek!
  Sinds dit jaar ook bezig met fair fashion en soms vind ik het lastig. Zoals geschikte laarsjes vinden..
  Maar ‘dit is een goede gids’ helpt mij enorm om mijn levensstijl te verbeteren ?

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige tas! Ik probeer minder leer te dragen, maar dit lijkt me enorm diervriendelijk leer! <3 Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Oh wauw mega tof!! Mijn cowboybag heeft het helaas begeven dus ik ben wel toe aan een nieuwe eyecatcher! Ik vind de tas helemaal tof dus ik doe mee!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie tas! ? Een echte big girl tas om je girl boss vibes bij te versterken. En dat inderdaad ook nog eens fair!

  Beantwoorden
 • Heel leuk! Mooi initiatief weer! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Zalig initiatief om eerlijke producten toch betaalbaar te maken. Fijn om te weten dat deze tas op een faire manier gemaakt is! Ik vind hem prachtig dus doe ook graag mee! Toi toi!

  Beantwoorden
 • Verliefd op deze tas!

  Beantwoorden
 • Oe ik doe heel graag mee! Ik zou hem graag willen delen met mijn zus! Perfect eerste items voor onze gedeelde garderobe ?

  Beantwoorden
 • Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe tas en vind het soms best lastig want ik wil me graag alleen focussen op eerlijke merken zoals deze. Daarom zou ik hem heel graag willen winnen!

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige tas! Conscious fashion heeft echt dat oude geitenwollensok-imago van zich afgeschud. Echt een beauty <3

  Beantwoorden
 • Oh wat mooi! Ik doe graag mee ?

  Beantwoorden
 • Erg mooie tas met een prachtig verhaal.
  Ik zou graag mijn zus willen verrassen. Twee jaar geleden heeft ze een hersenoperatie gehad. Het herstel duurde lang. Daarna is ze ook nog dik 60 kg afgevallen. We zijn zo trots op mijn zus.
  Deze tas past bij haar. Mijn zus is in haar studentenjaren veel in India geweest. Het verhaal erachter zal ook haar zeer aanspreken.
  Ik volg beide pagina’s op Instagram en duim om mijn zus te kunnen verrassen.

  Beantwoorden
 • Woaw wat een mooie tas zeg! Ik doe mee mee xx

  Beantwoorden
 • Wat een tof concept.
  Ik doe mee.

  Beantwoorden
 • Wat een mooi en bijzonder verhaal… maar vooral wat een pracht van een tas!!!
  Ik vind de kleur echt geweldig
  Daar zou ik graag mee rondlopen.
  Bedankt voor de kans

  IG Gonny _aarts

  Beantwoorden
 • Wat een mooie tassen! Ik kende het merk nog niet, dus fijn om een eerlijk merk te leren kennen! Ik waag uiteraard graag m’n kans voor de tas!

  Beantwoorden
 • Zo fijn dat ik dit merk leer kennen via jou! Ik kende het niet en het is altijd leuk om met een mooie, unieke, en vooral faire tas te pronken. Hun verhaal is ook heel mooi en jij bent goed bezig. Meer van die goeie tips!

  Beantwoorden
 • OMdat hij zo mooi is!! En eerlijk en een goed doel. Prachtige filosofie achter het merk. Bovendien zou ik een goede ambassadrice zijn voor het merk door de tas iedere dag te gebruiken voor mijn werk. Love it!!

  Beantwoorden
 • Prachtig, wat een mooi chique product. En zeker niet minder belangrijk de eerlijke en groene manier van leven. I love it!! Hopelijk kan ik nog meedingen.

  Beantwoorden
 • Hij is prachtig!! Ben al een glinke tijd op zork naar een mooie tas en nu eindelijk deze gevonden. Zou fijn zijn als ik hem win 🙂

  Beantwoorden
 • Oh wauw ben helemaal pro! Mooi, niet nodeloos dieren voor geslacht, met de hand gemaakt in India. Zo heb ik mijn spullen graag dus ik zou er zeker blij mee zijn :)! Ohja en het zou ook mijn leed verzachten omdat ik binnen 2 weken 30 word ?

  Beantwoorden

Write a comment