O My Bag flagship store Amsterdam Ceintuurbaan
Brands

Worth a visit: O My Bag flagship store in Amsterdam

O My Bag heeft er een worth-a-visit-paradepaardje bij. Het Nederlandse conscious tassenmerk opende onlangs een spiksplinternieuwe winkel in hartje Amsterdam en ik was uitgenodigd om er een kijkje te komen nemen. Yes, please!

Over O My Bag

O My Bag is in 2011 opgericht met een missie: een positieve invloed uitoefenen op de modewereld – en met name op de leerindustrie. Het merk maakt gebruik van ecoleer, dat natuurlijk en veilig gelooid is en een veel lagere milieu-impact heeft dan regulier leer. En dat is lang niet alles; O My Bag is een sociale onderneming en produceert fair trade in Kolkata, een provincie in India. Dat betekent: eerlijke lonen, normale werktijden, opleidingen en trainingen voor medewerkers en het empoweren van vrouwen en minderheden. De zorgvuldig uitgekozen kleinschalige fabrieken worden twee keer per jaar door medewerkers persoonlijk bezocht om de langetermijnrelatie te onderhouden én om te checken of alles oké is. O My Bag is zo transparant mogelijk, ook over de herkomst van het leer.

Met de tijdloze collecties van stijlvolle tassen wint O My Bag snel aan terrein. De collectie is inmiddels ontzettend veelzijdig, en er blijven maar mooie modellen bij komen (al blijft mijn Luna bag – kijk hier – één van mijn favorite modellen ooit, ik draag hem nog steeds met liefde). Ik word blij van een merk dat zulke mooie kwaliteitsproducten maakt dat niet alleen fair fashion fans ze willen hebben, maar iedereen. Dat is precies wat er nodig is in de modewereld.

En nu een splinternieuwe flagship store in hartje Amsterdam

Na de eerste winkel in Den Haag is sinds twee weken de prachtige winkel aan de Ceintuurbaan (De Pijp) in Amsterdam open. De winkel is licht en ruim en je vindt er alle modellen. Ook mijn favoriete Luna bag en mijn nieuwe liefde, de Lucy (in eco classic navy). Wat ik nog even wil meegeven: bij O My Bag denken veel mensen vooral aan tassen, maar het merk heeft ook laptop- en iPad sleeves, etuis, make-up tassen en portemonnees in allerlei soorten en maten.

Het hoofdkantoor zit direct aan de winkel vast, gescheiden van een grote glazen wand. Je kunt vanuit de winkel dus zien waar het team allemaal mee bezig is en andersom kan het team zo de verbinding blijven houden met de klanten. Wel zo transparant.

O My Bag flagship store
Ceintuurbaan 117-H
Amsterdam

Openingstijden
maandag – zaterdag
10:00 – 18:00

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_3

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_4

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_2

 

Kijk op omybag.nl voor meer informatie en de complete collectie

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_9

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_5

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_6

 

O_My_bag_flagship_store_Amsterdam_Ceintuurbaan_7

 

2 Comments

  • Veel te gevaarlijk! Gelukkig woon ik niet in Amsterdam 😛

    Beantwoorden
  • Hahaha wat linda zegt.. alhoewel ik er misschien toch wel eens ga spieken én wat een prachtige foto’s heb je gemaakt 🙂

    Beantwoorden

Write a comment