Op deze pagina vind je verschillende kortingscodes voor mooie eerlijke en duurzame kledingmerken waar ik mee samenwerk. Zo kan ik hen aan een podium helpen én aan nieuwe klanten die ze in hun missie supporten – en jou aan een fijne kennismakingskorting. Win-win! 🙂

 

Kortingscodes voor eerlijke en duurzame kledingmerken

 


 

Armedangels

WHENSARASMILES_15 voor 15% korting op de hele collectie in de webshop. Aanrader: de prachtige zomerjurken, o.a. gemaakt van het mooie duurzame materiaal EcoVero.

Organic Basics

SMILESOBX voor 10% korting op de hele collectie in de webshop, zonder minimum bestelbedrag! Bij Organic Basics vind je super comfy en kwalitatieve underwear, chillkleding, accessoires en sport (yoga)kleding.

Greyder Lab

sara20 voor 20% korting op de hele collectie eerlijke en duurzame sneakers van Greyder Lab. Mooi merk als je stijlvolle sneakers zoekt die met liefde zijn gemaakt.

LENA Library

NOBUYCHALLENGE voor gratis inschrijfkosten (t.w.v. €10) bij de eerste en grootste kledingbibliotheek van Nederland! Stuur een mailtje met de code naar elisa@lena-library.com en ze regelen het handmatig voor je 🙂 Happy borrowing!

Colorful Standard

SMILESCS10 voor 10% korting op de hele collectie van Colorful Standard, waar je hele mooie betaalbare basics vindt. Gemaakt van duurzame materialen en fair geproduceerd in Portugal.

thegreenlabels.com

SARAXTGL10 voor 10% korting op de hele collectie van thegreenlabels.com, één van mijn favoriete webshops. Je vindt er meer dan 40 eerlijke en duurzame kledingmerken, waaronder Poppy Field, Tach Clothing, Jan ’n June en Kings of Indigo. Het checken waard! 🙂

J Label

WEARECONNECTED20 voor 20% korting op alle items uit de huidige zomercollectie.

Wolf and Storm

sara20 voor 20% korting op de volledige collectie van Wolf and Storm (Nederlandse vegan webshop).

Armedangels

WHENSARASMILES_15 voor 15% korting in de hele webshop van ecopionier Armedangels. Alleen niet geldig op ‘sale only’-winkelmandjes. Geldig t/m 31 mei 2021.

Palanta

THENOBUYCHALLENGE voor 25% korting op de hele collectie. Check Palanta als je eens kleding wilt huren in plaats van kopen (dé manier om toegang te krijgen tot een grote, duurzame garderobe, zonder je bezit te vergroten).

The Lingerist

SARASMILES! voor 10% korting op de hele collectie van The Lingerist (eerlijke en duurzame lingeriemerken)

Scoon Store

WHENSARASMILES voor 15% korting op de volledige collectie van Scoon Store (behalve de sale), misschien wel mijn duurzame online lievelingsstore. De mooiste kleding en merken!

Capsule Studio

WHENSARASMILES voor 15% korting op de volledige collectie van Capsule Studio, prachtige duurzame suits, gemaakt van leftovermaterialen en helemaal fair geproduceerd in Polen.

WEVEN

Met de code SARASMILES20 krijg je 20% korting op de prachtige collectie van funky tassenlabel WEVEN. Dit Nederlandse merk gebruik uitsluitend duurzame materialen en produceert lokaal (en fair!) in Nederland. Heel mooi!

GOT Bag

SARASMILES10 voor 10% korting op de volledige duurzame tassencollectie van het prachtige GOT bag. Meer inspiratie voor een duurzame rugtas? Check dan deze Brand Guide 🙂

My Vegan World

SaraSmiles15 voor 15% korting op de volledige collectie van My Vegan World, een Nederlandse webshop met stijlvolle én duurzame vegan tassen en schoenen.

The Slow Label

whensara_smiles voor 5% korting op de volledige collectie van The Slow Label (duurzame basics en hele fijne t-shirts).

 


 

Affiliatesamenwerkingen

Met een aantal duurzame kledingmerken heb ik affiliatesamenwerkingen. Dat betekent dat wanneer je iets op hun website bestelt vanaf mijn platform, ik daar een kleine commissie over krijg. Een kleine waardering voor alle tijd en liefde die ik in mijn gratis artikelen en brand guides steek, die ik enorm zou waarderen!  Zo kun je mijn missie om duurzame kleding op de kaart te zetten op een makkelijke en gratis manier supporten 🙂 Momenteel werk ik op deze manier samen met:

Alpaca Loca
Kings of Indigo
Kuyichi
O My Bag
Organic basics
Scoon Store
The Next Closet
The Slow Label
The Lingerist
Yumeko