Op deze pagina vind je verschillende kortingscodes voor mooie eerlijke en duurzame kledingmerken waar ik mee samenwerk. Zo kan ik hen aan een podium helpen én aan nieuwe klanten die ze in hun missie supporter – en jou aan een fijne kennismakingskorting. Win-win, dacht ik zo 🙂

 

Kortingscodes voor eerlijke en duurzame kledingmerken

 


 

Armedangels

‘WHENSARASMILES_AA’ voor gratis verzendkosten t/m 9 mei 2021.

Wolf and Storm

sara20 voor 20% korting op de volledige collectie van Wolf and Storm (Nederlandse vegan webshop).

WEVEN

Met de code ‘SARASMILES20’ krijg je 20% korting op de prachtige collectie van funky tassenlabel WEVEN. Dit Nederlandse merk gebruik uitsluitend duurzame materialen en produceert lokaal (en fair!) in Nederland. Heel mooi!

The Lingerist

SARASMILES!’ voor 10% korting op de hele collectie van The Lingerist (eerlijke en duurzame lingeriemerken)

Scoon Store

WHENSARASMILES voor 15% korting op de volledige collectie van Scoon Store (behalve de sale), misschien wel mijn duurzame online lievelingsstore. De mooiste kleding en merken!

Capsule Studio

WHENSARASMILES voor 15% korting op de volledige collectie van Capsule Studio, prachtige duurzame suits, gemaakt van leftovermaterialen en helemaal fair geproduceerd in Polen.

GOT Bag

SARASMILES10 voor 10% korting op de volledige duurzame tassencollectie van het prachtige GOT bag. Meer inspiratie voor een duurzame rugtas? Check dan deze Brand Guide 🙂

Organic Basics

SARASMILES voor 10% korting op de hele collectie in de webshop, zonder minimum bestelbedrag! Bij Organic Basics vind je super comfy en kwalitatieve underwear, chillkleding, accessoires en sport (yoga)kleding.

Palanta

THENOBUYCHALLENGE voor 25% korting op de hele collectie. Check Palanta als je eens kleding wilt huren in plaats van kopen (dé manier om toegang te krijgen tot een grote, duurzame garderobe, zonder je bezit te vergroten).

My Vegan World

SaraSmiles15” voor 15% korting op de volledige collectie van My Vegan World, een Nederlandse webshop met stijlvolle én duurzame vegan tassen en schoenen.

The Slow Label

whensarasmiles5 voor 5% korting op de volledige collectie van The Slow Label (duurzame basics en hele fijne t-shirts).

 


 

Affiliatesamenwerkingen

Met een aantal duurzame kledingmerken heb ik affiliatesamenwerkingen. Dat betekent dat wanneer je iets op hun website bestelt vanaf mijn platform, ik daar een kleine commissie over krijg. Een kleine waardering voor alle tijd en liefde die ik in mijn gratis artikelen en brand guides steek, die ik enorm zou waarderen!  Zo kun je mijn missie om duurzame kleding op de kaart te zetten op een makkelijke en gratis manier supporten 🙂 Momenteel werk ik op deze manier samen met:

Alpaca Loca
Kings of Indigo
Kuyichi
O My Bag
Organic basics
Scoon Store
The Next Closet
The Slow Label
The Lingerist
Yumeko