Ik sta altijd open voor samenwerkingen met likeminded mensen, platforms, merken en andere initiatieven. Wil je graag met me samenwerken? Dat kan op verschillende manieren:

 

Sponsored/dedicated content

Als ik over merken schrijf (op deze blog, Instagram of Facebook), dan is dat uitsluitend over merken waar ik 100% achter sta. Merken die zijn gestart vanuit idealen (niet omdat de markt dat vraagt) en die duurzaamheid, binnen hun kunnen, toepassen in alles dat ze doen. Alle content die ik maak, is door mijzelf en met aandacht geschreven. Altijd recht vanuit het hart; het is essentieel voor me dat ik altijd eerlijk kan zijn en open met een merk kan praten over de keuzes die worden gemaakt. Dat onderzoeken en schrijven kost tijd, en met het publiceren bereik je een paar duizend mensen. Bovendien worden mijn artikelen hoog in Google geranked en ik krijg regelmatig van merken terug dat ze op het gebeid van SEO en (lange termijn) verkoop veel aan me hebben.

 

Consultancy

Ben je bezig met het ontwikkelen van een nieuwe campagne of merkstrategie en zoek je een gesprekspartner die actief in contact staat met jouw doelgroep? Dagelijks schrijf en spreek ik consumenten die aan het begin staan van hun duurzame reis. Ze willen wel, maar ze weten niet hoe. Ze spelen met allerlei vragen, struggles en gedachten. Met mijn merkstrategische achtergrond denk ik graag met je mee in een strategiesessie, brainstorm, peergroup of een andere vorm van consultancy.

 

Lijkt het je leuk om met me samen te werken? Stuur me een bericht op sara[at]whensarasmiles.nl! Ik krijg dagelijks veel berichten, dus ik kan niet beloven dat ik je (meteen) terug mail 🙂 Voor mij is het helaas niet mogelijk om mee te werken aan (veel) afstudeeronderzoeken, daar krijg ik soms dagelijks verzoeken voor. Ook wil ik je graag zeggen dat het voor mij is niet haalbaar is om te werken met betaling in kleding of andere producten. Het staat niet in lijn met waar ik voor sta (een bewuste, beperkte garderobe) en ik neem dan ook slechts sporadisch producten aan. Ook is het goed om te weten dat ik alleen met betaalde samenwerkingen werk (net als jullie moet ik mijn huur betalen :)).