Outfits

Duurzame corduroy outfit met The Green Labels en Kings of Indigo

Who said conscious fashion was boring?! Dat is niet alleen waar ik van overtuigd ben; het was ook was Claudia Angeli dacht toen ze duurzame webshop The Green Labels begon. Ze wil  verkoopt er een stijlvolle en frisse selectie van mooie, idealistische merken, zoals Kings of Indigo, Armed Angels, Cossac, By Signe, Frisur en Friday’s Project.

En toen ik werd gevraagd om (net als Chanel Trapman, a.k.a. Mumster, en Zoë van Lier, a.k.a. Professional Wildchild) op de foto te gaan met mijn favoriete items, zei ik natuurlijk direct “ja”. De keuze was makkelijk. Als je me deze herfst fashion-wise ergens blij mee maakt, is het wel corduroy. Dit pak van Kings of Indigo is niet alleen van dit heerlijke materiaal gemaakt en in een kleur die ik fantastisch vind; ook is het een heel veelzijdig item, aangezien je beide stukken ook los kunt dragen en op allerlei manieren kunt combineren. What a catch! Blij met de foto’s, gemaakt door de lieve en mega talentvolle Lauresque (@lauresque).

 

 

Corduroy pak van Kings of Indigo

Ik draag de Farzin jacket (€ 159,95) en de wijde Maxima pants (€ 129,95) van Kings of Indigo. Beide zijn ze gemaakt van 55% hennep en 45% biologisch katoen en su-per zacht. Van beide items draag ik maat S (het jack kan prima met mijn maat 36/38 en mijn reguliere broekmaat is 38).

 

Revolution t-shirt van Armed Angels

Ook draag ik de Lida tee van het Duitse merk Armed Angels (€ 39,90). Hij is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een mooie basic pasvorm. Mooi met zo ongeveer alles en van hele goede kwaliteit.

 

Trui van Frisur

De simpele, donkere trui die ik op één foto draag, is van het Deense fair brand Frisur. Ik heb ‘m helaas nog niet op de site van The Green Labels gespot, maar ik denk dat-ie snel online komt.

 

 

 

 

 

 

1 Comments

  • Holy smokes!!! Je zou zo in een tijdschrift kunnen, héél tof!

    Beantwoorden

Write a comment