Over When Sara Smiles

Sta je wel eens stil bij hoe onze kleren worden gemaakt? Wil je je garderobe verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op When Sara Smiles neem ik je mee in mijn duurzame modefeestje. Ik wil je laten nadenken over je koopkeuzes en de impact ervan, nieuwe merken en mogelijkheden laten zien, een kritisch blik op de mode-industrie aanleren, en je honger naar méér een beetje temmen.

When Sara Smiles is het Nederlandse verzamelplatform voor fair fashion. Met Brand Guides, mooie merken, een kritische blik op de mode-industrie en nieuwe mogelijkheden wil ik je laten zien dat bewuster kopen gemakkelijker én leuker is dan ooit. En dat ook jij het verschil kan maken. Elke outfit weer. 

Contact / samenwerkingen

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met likeminded mensen, platforms, merken en andere initiatieven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier. Contact opnemen? Stuur me een berichtje op sara[at]whensarasmiles.nl. Ik krijg dagelijks veel berichten, maar ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden. Op spam en persberichten reageer ik niet. En momenteel krijg ik veel verzoeken voor interviews voor afstudeeronderzoeken; wegens de grote vraag (en het feit dat ik maar één persoon ben :)) is het voor mij is het helaas niet mogelijk om daaraan mee te werken. Bedankt voor je begrip!