Fair fashion

Enquête: laat weten wat je van When Sara Smiles vindt!

Alweer een jaar en negen maanden geleden besloot ik fashion-wise het roer om te gooien. Ik was klaar met de fast fashionwereld en ik wilde mijn modeleven verbeteren. Maar hoe? Er waren wel wat blogs en platforms die over eerlijke en duurzame kleding schreven, maar nog steeds merkte ik dat het aan veel info en inspo die míj zou aanspreken, ontbrak. Bovendien las ik veel over de negatieve kanten van de fast fashionwereld, maar nog niet zoveel over interessante alternatieven. “Wat dan wél?”, dacht ik. “Waar begin ik, en waar kan ik met een gerust hart kopen zonder (voor mijn gevoel) in te hoeven leveren op stijl?”

Bedankt voor jullie support!

Ik besloot mijn zoektocht vast te leggen, om hopelijk mensen als ik te inspireren. Want ik zou toch niet de enige zijn? Inmiddels is When Sara Smiles geen ‘dingetje’ meer. Het is mijn missie om conscious fashion toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Met mogelijkheden, stijl-inspiratie en ook een stukje diepgang. Altijd positief.

Door de tijd heen heb ik zoveel leuke, warme reacties en ook kritische vragen gehad. Ik vind het zó speciaal dat ik mensen als ik op weg kan helpen en mooie initiatieven een podium kan geven. Ik heb het gevoel dat ik echt iets bijdraag en dat geeft zoveel voldoening! Dank jullie wel voor het support. Écht, het betekent veel voor me. Tijdens het typen van deze tekst bedenk ik me drie keer of zo’n bedankje niet een te hoge bleh-factor heeft, maar ik laat het lekker staan. Want het ís gewoon zo. Tegelijkertijd kijk ik vooruit. De fast fashion stoomtrein blijft maar doorrazen en het is belangrijker dan ooit om daar een tegengeluid aan te geven. Er is nog zoveel te doen!

Feedback, please!
Een korte enquête

Om nog beter aan mijn missie te bouwen, is jouw feedback belangrijk voor me. Pas als ik weet waar jouw interesses liggen, weet ik hoe ik je fashion-wise nog beter op weg kan helpen. Ik zou het geweldig vinden als je onderstaande enquête invult. Ik ga alle reacties met aandacht lezen en als je een specifiek onderwerp voor me hebt waar je graag meer over wilt weten, of waarvan je het tof zou vinden als ik het voor je uitzoek, let me know! Je invloed is groter dan je denkt 🙂 Als je daarnaast ideeën of tips hebt, stuur me vooral een berichtje. Ontzettend bedankt voor je hulp!

Heel veel liefs,
Sara

 

Write a comment