fair outfit / sustainable outfit / H&M Conscious / vintage jeans / Veja Esplar sneakers / Matt & Nat Fabi backpack
Fair fashion

Fair Outfit 23

Oh, oh, oh! Excuses, excuses! Ik ben een béétje een artikelslacker geweest, de afgelopen weken. Op de één of andere manier is mijn leven altijd een paar weken heel druk, en dan weer een tijdje wat rustiger. Mijn afgelopen paar weken waren superdruk. Ik heb veel gewerkt en ook mijn weekenden waren druk met een festival, leuke dingen en afspraken. En dat betekent dat vooral outfitposts er sneller bij inschieten. Maarrrr… nu heb ik weer wat meer tijd! Yes! Tijd voor een outfitpost, GO!

 

fair outfit / sustainable outfit / H&M Conscious / vintage jeans / Veja Esplar sneakers / Matt & Nat Fabi backpack

 

Gestreept shirt  |  H&M Conscious
Zei iemand dat duurzamere mode duur was? Welnee joh! Ik kocht dit shirt voor een tientje in de sale bij H&M (online is-ie wat duurder, maar nog steeds een luttele € 15,- bij het schrijven van deze post, kijk hier! Te duur of uitverkocht? Deze kost nu maar € 7,-!)). Ik heb hem oversized gekocht, in maat M (bij H&M komt dit overeen met maat 40). Op de foto kun je niet zo goed zien dat hij oversized valt, maar hij valt vrij groot. Het shirt is gemaakt van biologisch katoen.

Jeans  |  vintage
Ik heb deze jeans al vaker aangehad in Fair Outfits (hier en hier). Hij is vintage en zit heerlijk.

Schoenen  |  Veja
Wat ben ik toch blij dat er een duurzaam sneakermerk bestaat dat er ook nog oké uitziet. Deze sneakers van Veja (de Esplar 3 Locks White) zitten inmiddels, na wat inlopen, helemaal goed. Ik draag maat 40 en de maat valt normaal. Meer weten over de schoenen? Ik schreef er eerder dit artikel over!

Tas  |  Matt & Nat
Hoewel je hem hier niet zo vaak tegenkomt, is dit de tas die ik minimaal 5 dagen in de week gebruik. Al zo’n 2 jaar lang is deze Fabi backpack van Matt & Nat mijn beste vriend. Het is een onwijs stevige tas die heel veel kan hebben en mooi blijft, zelfs als je een wit exemplaar koopt (hoeveel mensen hebben mij als lomp persoon voor gek verklaard dat ik een witte rugtas nam?). Hier heb ik al eerder over Matt & Nat geschreven.

 

fair outfit / sustainable outfit / H&M Conscious / vintage jeans / Veja Esplar sneakers / Matt & Nat Fabi backpack fair outfit / sustainable outfit / H&M Conscious / vintage jeans / Veja Esplar sneakers / Matt & Nat Fabi backpack

Write a comment