Fair fashion

Fair Outfit 3

Omdat het ongeveer drieduizend jaar geleden is dat ik een outfit heb gepost en deze zondag mijn eerste helemaal-geen-verplichtingendag sinds tijden is, kon er weer eens een Fair Outfit af. Ons nieuwe appartement is iets fotowaardiger dan ons vorige stekkie, dus vanaf nu kan ik ook binnen foto’s maken. Al wil ik dat je belooft dat je nog niet teveel let op de inrichting, want we hebben er nog echt iets moois van te maken. En dat betekent dat ik wat vaker outfits kan plaatsen. Yes!

Zoals ik al schreef: vandaag is het Zondag Relaxdag (ik moet bekennen dat ik momenteel in mijn joggingbroek op de bank zit, maar halló zondagavond). En dat betekent dat ik semi-ongewild vandaag een primeurtje te pakken heb: ik draag helemaal geen make-up op de foto’s. Enigszins een beetje eng, want: brr, make-uploze foto’s out in the open plaatsen, is niet iets dat ik vaak doe. Anderzijds vind ik het helemaal prima, want zo’n horror is mijn blotebillengezicht nou ook weer niet (en als je dat wel vindt: houd het alsjeblieft voor je, want daar word ik onzeker van en ik ben net goed op weg ;)).

 

DSC_0387_900

 

Trui: Nanushka
Oké, van alle duurzamere merken is Nanushka niet de meest toegankelijke vanwege de prijs, maar ik word zó blij van de heerlijke kwaliteit van de 3 items die ik van het merk heb. Ik woon zo ongeveer in deze trui: het is mijn allerwarmste exemplaar, hij is zó zacht en – detail – op de fiets in de gure wind komen de superlange mouwen enorm van pas. Meer weten over Nanushka? Ik schreef er eerder deze post over!

Jeans: Kings Of Indigo (K.O.I.)
Ik moet bekennen dat ik deze jeans nóg toffer had gevonden als de pijpen nog meer flared waren geweest, maar toch word ik wel blij van deze bootcut-meets-flared jeans van Kings Of Indigo. Hij zit fantastisch (een wat hogere taille, dus geen heupvetjes-alert) en ik vind het mooi dat de flare iets onder de knie begint. Ik draag maat 28/34 en hoewel ik vrij lange benen heb, valt hij lang. De broek is eerlijk gemaakt en van 100% biologisch katoen. Echt een aanrader, maar dat geldt voor alle jeans van het merk. Bekijk de jeans, model Marie, hier op de website van K.O.I.

De Chelsea boots met hak komen van Monki. Ik heb ze aangeschaft in de tijd dat ik nog niet zo met duurzamere mode bezit was, maar ik draag ze nog veel.

 

DSC_0385_900

3 Comments

 • Heel erg leuk! Die trui <3

  Beantwoorden
 • Wat een mooie look! En ook leuk de foto’s!

  Beantwoorden
  • Dankjewel! Ik ben geen fotograaf dus het blijven een beetje crappy foto’s, maar ach… het gaat om de outfit, he 😉

   Beantwoorden

Write a comment