Fair Outfit / sustainable outfit / conscious outfit / Friday's Project jumper / Kings of Indigo Christina black jeans
Fair fashion

Fair Outfit 47

Fair Outfit / sustainable outfit / conscious outfit / Friday's Project jumper / Kings of Indigo Christina black jeans

 

Fair Outfit 47 is een hele basic en heerlijke comfortabele, geschoten in een vrij donkere woonkamer – ik moet er wel aan wennen dat de dagen korter en donkerder worden!

 

Trui   |   Friday’s Project
De trui is van Friday’s Project, een Spaans merk dat staat voor “slow fashion clothes with organic materials”. De gehele collectie wordt ontworpen in het hoofdkantoor in Barcelona en uitsluitend onder goede arbeidsomstandigheden in Spanje en Portugal geproduceerd – je kunt deze trui dus met een gerust hart kopen. Ik draag maat M. Meer weten over Friday’s Project? ik schreef er eerder een artikel over!

Jeans   |   Kings of Indigo
Alsof je hem nog niet kende… ik wóón in deze jeans! Dit is het model Christina van Kings of Indigo – wat mij betreft de perfecte zwarte skinny jeans. Hij heeft een iets verhoogde taille, is gemaakt van organic katoen en uitsluitend onder goede werkomstandigheden. Bovendien is Kings of Indigo een merk dat hard werkt aan een zo laag mogelijke impact op het milieu en dat waardeer ik! Ik draag maat 28/34 met maat 38. De jeans kost € 99,95.

Schoenen   |   Zara (tweedehands gekocht)
Ik heb de schoenen een halfjaar geleden van iemand overgenomen via Marktplaats (met het doel om ze op Best Kept Secret te gaan dragen, het zou er flink gaan regenen). Hoewel ze al flink gedragen zijn, zijn ze nog steeds in goede staat en op dagen dat ik er niet zo netjes uit hoef te zien, zijn het fijne stappers. Het voelt goed om schoenen in ieder geval tweedehands te kopen, ik vind het namelijk erg moeilijk om ‘fair’ schoenen te vinden.

 

Friday's Project jumper / Kings of Indigo Christina black jeans

Write a comment