fair outfit / fair sustainable fashion / reformation lida shirt / H&M Conscious flared jeans
Fair fashion

Fair Outfit 55

dsc_8758_900

 

Blouse   |   Reformation
Deze oversized blouse is van het Amerikaanse – en awesome – Reformation. Hij is gemaakt van Tencel en linnen en hij zit heerlijk! Ik ben groot van van Reformation, dat bovenop de idealistische instelling een enorme coolfactor gooit om zo ook de reguliere fashionista aan te spreken. Ik draag hier de Lina top in maat M (wil je hem ook bestellen? Normaal heb ik maat 38 en achteraf had ik ook een S kunnen bestellen, hij valt normaal tot groot). Meer weten over bestellen bij Reformation? Ik schreef er hier een artikel over.

Jeans   |   H&M Conscious (oud)
Ik draag een oude flared jeans van H&M Conscious, één van mijn lievelingsjeans. Hij ligt helaas niet meer in de winkel!

Jas   |   Mango (oud)
De jas is een oud exemplaar van Mango, dat ik way back kocht toen nog geen enkele haar op mijn hoofd eraan dacht om duurzame kleding te kopen. Ondanks zijn niet-idealistische karakter draag ik hem erg vaak, en is het alsnog een duurzame en waardevolle aankoop geweest.

Schoenen   |   & Other Stories
De lace-up boots zijn van & Other Stories. Niet fair en niet duurzaam, voor zover ik weet. Toch heb ik er bewust voor gekozen om ze aan te schaffen, na lang wikken en wegen. Ik heb nog grote moeite met het vinden van eerlijke en duurzame schoenen, en dat betekent dat ik soms een compromis moet sluiten. Gelukkig ben ik nog steeds érg gelukkig met deze beauties, en ze zijn een mooie en toekomstbestendige aanvulling op mijn garderobe.

 

dsc_8772_1000

 

1 Comments

  • Toffe outfit! Ik vind de broek echt awesome. Merk wel dat duurzame schoenen heel lastig zijn, weet je een aantal fijne merken?

    Beantwoorden

Write a comment