Fair fashion

Fair Outfit 56

dsc_8696_900

 

Trui   |   Filippa K
Ik draag deze ietwat oversized trui van Filippa K heel graag en heel vaak. Hij is gemaakt van 100% biologisch katoen en ik ben nog steeds blij dat ik de investering heb gedaan. Hij valt met zo ongeveer elk item uit mijn garderobe te combineren en hij is van sublieme kwaliteit. Een topaankoop, die maar weer bevestigt dat je beter één topaankoop kunt doen dan tien flutaankoopjes.

Jeans   |   Weekday
Dit is momenteel mijn lievelings-lievelings-lievelingsjeans. Hij zit werkelijk fantastisch (hij zit mooi en hij is ook nog eens ongelooflijk comfortabel) en hij heeft slim fit en een wat hogere taille, wat ik erg fijn vind. De jeans is gemaakt van 100% biologisch katoen – sinds een jaar worden alle jeans van Weekday hiervan gemaakt. Het is model Way en qua maat valt deze jeans normaal (ik ben 1.75. en ik draag maat 28/34) en de jeans kost € 50,-. Je vindt hem hier!

Riem   |   oud
De riem is al zo’n vijf jaar oud en ik weet niet eens meer van welk merk. Hij begint inmiddels wel érg te slijten door het vele dragen; mijn volgende exemplaar zal deze riem van Kings of Indigo of dit exemplaar van Alfie Douglas zijn. Ik vind ze beide erg mooi.

Schoenen   |   Vagabond
Deze suede superschoenen van Vagabond zijn momenteel mijn ultieme favoriete stappers. Ze zijn – voor zover ik weer – niet duurzaam of fair geproduceerd, maar op het gebied van schoenen moet ik soms nog concessies doen. Ik heb er bewust voor gekozen om deze schoenen te kopen, wetende dat ze een toevoeging zijn aan mijn garderobe, goed te combineren zijn, vrij basic zijn (ik zet ze niet al na één seizoen aan de kant) en ik ze heel vaak ga dragen!

 

dsc_8710_900

2 Comments

  • Toffe outfit, dit zou ik ook wel kunnen dragen 🙂

    Beantwoorden
  • Wat een fijne outfit. Je broek ziet er echt heel erg mooi uit. Hij zit inderdaad perfect.

    Beantwoorden

Write a comment