Fair fashion

Fair Outfit 34

DSC_0194_1200

 

Linnen shorts   |   vintage
Ik heb de linnen shorts bij een vintagewinkeltje gekocht. Het model is er één die ik nog nooit heb gedragen, omdat ik het altijd een beetje een niet-flatterend oudevrouwenmodel vond. Maar in een tijd waarin shortest-of-the-shortest-shorts hoogtij vieren, vind ik deze lengte ineens weer interessanter: ietsje vrouwelijker en netter. Ik herken deze shorts van de “bermuda’s” (zoals ze ze noemde) waar mijn moeder altijd in rondliep droeg toen ik nog jong was). Ik weet nog niet of ik deze shorts suitable for work vind, maar in ieder geval is het een vrij nette outfit geworden. En wat blijft linnen een fijne stof!

Trui   |   Tweedehands (Mango)
Deze trui vond ik in een ander tweedehands winkeltje. Hij is van Mango, maar omdat-ie tweedehands is, maakt dat me niet uit. Hij is duidelijk weinig gedragen en kan zeker nog even mee.

Tasje   |   vintage (heel oud, van mama)
Je hebt dit verrekijkertasje misschien al eerder voorbij zien komen (hier). Mijn moeder gebruikte hem als schoudertasje toen ik klein was. Ik kan hem me nog goed herinneren en toen ze onlangs zei dat ze hem nooit meer gebruikte, wilde ik het tasje met liefde een tweede leven geven. Van moeder op dochter!

Espadrilles   |  Castañer
Misschien begin je ze inmiddels zat te worden, maar deze espadrilles zitten zo ongeveer aan mijn voeten vastgegroeid. Love ‘em! Ik hoef je de specs waarschijnlijk niet te vertellen, maar als je toch benieuwd bent: ik schreef er hier meer over.

 

DSC_0203_1200 DSC_0219_1200

3 Comments

 • Leuk! Zo’n broek kun je prima hebben hoor. En je rode lippenstift is weer terug 🙂 Heb je inmiddels al een diervriendelijke gevonden? Die van de HEMA is nog steeds een aanrader.
  http://www.daarboven.com

  Beantwoorden
  • Thanks! 🙂 Nee, nog geen diervriendelijke gevonden, dit is een oude die ik nu maar opmaak (hij is niet ideaal, hoor). Dat is waar ook, dit weekend maar eens langs de Hema ja!

   Beantwoorden
 • Onwijs mooi!

  Beantwoorden

Write a comment