Brands

Mooi duurzaam swimwearmerk: Lemon Spicey

Klaar voor de zomer? Ik wel! Tijd om een fantastisch swimwearmerk met je te delen dat niet alleen een fantastische collectie heeft, maar óók nog duurzaam en eerlijk produceert. Kan niet beter, toch?! I happily present to you… Lemon Spicey. En ik ben best een beetje verliefd.

 

Lemon Spicey produceert onder eerlijke arbeidsomstandigheden en de collectie is bijna volledig gemaakt van gerecyclede visnetten. Nice!

 

Bij Lemon Spicey, dat Australië als thuisbasis heeft, vind je een héérlijke collectie aan badpakken en bikini’s, van basic kleuren tot uitgesproken prints, in verschillende pasvormen (die high waist broekjes! <3). De complete collectie wordt onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd en dat is niet alles; alle producten zijn gemaakt van kwaliteitsstof die voor 78% bestaat uit Econyl®, een materiaal dat wordt gemaakt van gerecyclede visnetten en ander afval dat in de zee is beland. Super duurzaam! Niet alleen goed voor jezelf (want: stijl on point!) dus; ook goed voor de wereld.

Mijn favorieten uit de collectie: deze bloemenbikini, deze simpele zwarte (en daardoor juist perfecte!) bikini en het high waisted bikinibroekje van de headerfoto hierboven. Shipping vanuit Australië is voor sommige mensen misschien een dingetje, maar in Nederland vind je Lemon Spicey ‘gewoon’ bij awesome conscious webshop thegreenlabels.com. Benieuwd naar meer over dit mooie merk?

 

Bekijk de complete collectie op www.lemonspiceysocial.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Alle foto’s uit dit artikel zijn eigendom van Lemon Spicey.

2 Comments

  • Wauw, wat een geweldige collectie! Vooral het bloemenbadpak vind ik echt zo mooi.

    Beantwoorden
  • Oooooh geweldig, ga meteen even kijken!

    Beantwoorden

Write a comment