Mooi merk Pelechecoco
Fair fashion

Mooi merk: Pelechecoco

Ik hoef volgens mij niemand te vertellen dat een leren jack (bijna) een onmisbaar item is in een fantastische garderobe. Het is gemakkelijk te combineren, stoer en chique tegelijk en ook voor verschillende weertypes is het een musthave. Gezien mijn overtuiging van de waarde van het leren jack, is het natuurlijk van de zotte dat ik nog geen exemplaar in mijn kast heb.

Nu zou ik dolgraag voor dit of dit exemplaar van Acne willen gaan (want: hallo, perfectie), en deze van Filippa K. mag er ook wezen. Maar omdat de prijskaartjes “ben je gek, ofzo?” schreeuwen, ga ik me daar nu niet aan wagen. Bovendien is er een fijn alternatief: het Deense Pelechecoco maakt unieke, leren items van hergebruikt leer. Beter voor het milieu, de hoeveel leer die wordt geproduceerd (want: hergebruik!) én dus voor je geweten. Ethestisch minder strak en trendy, maar wél gemaakt met liefde én gerecycled leer. Ethisch gezien verantwoorder dan Acne en Filippa K. bij elkaar en de jacks mogen er zéker wezen. Ik denk dat ik deze lente een suede jasje van het merk ga aanschaffen – ik twijfel nog tussen zwart, tan en zand.

 

Pelechecoco_collage_1

 

BEKIJK MEER OP WWW.PELECHECOCO.COM

Pelechecoco_collage

Zwart leren bikerjack, € 255,-
Tan suede bikerjack, € 285,-
Bruin suede bikerjack, € 285,-
Zwart suede bikerjack, € 285,-
Rood bikerjack, € 275,-
Donkergroen bikerjack, € 275,-

Zwarte schoudertas, € 120,-
Leren overgooier, € 160,-
Bruine schoudertas, € 120,-

2 Comments

 • Wat een goede tip, ik ben al tijden op zoek naar een mooi leren jasje en deze is precies wat ik zoek en dan ook nog eens milieuvriendelijk 🙂 Thanks!

  Beantwoorden
  • Ik wil er binnenkort ook één gaan aanschaffen, denk ik 🙂
   Mocht je ‘m binnen hebben: ik ben heel benieuwd hoe ze vallen en wat de kwaliteit is! Let me know! X

   Beantwoorden

Write a comment