over_mij_sara_dubbeldam_1000_

 

Over When Sara Smiles

When Sara Smiles is voortgekomen uit mijn diepe liefde voor conscious fashion: duurzaam, eerlijk, transparant en met een zuiver geweten gemaakt. Ik maak me hard voor een modewereld in balans. Waarin het milieu niet wordt uitgeput en waarin we kledingwerkers behandelen zoals we dat zelf ook zouden willen. Waarin chemicaliën uitgebannen zijn en ‘leed’ nergens in het woordenboek staat. Zoals het wat mij betreft zou moeten zijn.

Ik wil weten wat ik draag. En – nog belangrijker – waar ik aan bijdraag, met elke euro die ik uitgeef. Ik ben ervan overtuigd dat een betere band met onze kleding en het herwaarderen ervan hét startpunt kan zijn voor een omslag in de industrie. Maar daar is veel voor nodig: als we de modewereld fundamenteel willen veranderen, hebben we alle zeilen bij te zetten. Daarom is het mijn missie om conscious fashion zo toegankelijk mogelijk te maken. Door kennis te delen over de industrie, door je te inspireren met geweldige conscious fashion en door je te helpen in je hoofd te duiken om erachter te komen waarom je (fashion-wise) doet wat je doet. Échte verandering begint tenslotte bij onszelf. 

Contact / samenwerkingen

Heb je een idee voor een interessante samenwerking (op zowel merk- als creatief gebied)? Heb je een vraag, een tip, of wil je gewoon iets aan me kwijt? Mail me dan op sara[at]whensarasmiles.nl en ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Follow & Subcribe Me