Over When Sara Smiles

Sta je wel eens stil bij hoe onze kleren worden gemaakt? Denk je wel eens na over het verduurzamen van je garderobe, maar weet je niet goed hoe? Op When Sara Smiles neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar een conscious closet: een garderobe met liefde voor de planeet, voor de makers én voor jezelf.

Ik ben When Sara Smiles 2,5 jaar geleden begonnen om conscious fashion op de kaart te zetten. Het is zó hard nodig. De fast fashionindustrie verwoest nog steeds onze aarde en het leven van miljoenen mensen en dieren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat onze continue honger naar meer doet met ons eigen geluk. Gelukkig kan het anders! Er zijn zóveel prachtige initiatieven met een groot hart, die het supporten waard zijn. Ook geloof ik dat als we anders gaan nadenken over consumeren en meer leren over wat ons écht gelukkig maakt, we hele andere keuzes maken. Keuzes waar iedereen beter van wordt. Dat is waar ik je op When Sara Smiles mee wil inspireren. We hebben meer invloed dan we denken. We kunnen de wereld veranderen en het is makkelijker dan ooit!

Contact / samenwerkingen

Heb je een idee voor een interessante samenwerking (op zowel merk- als creatief gebied)? Heb je een vraag, een tip, of wil je gewoon iets aan me kwijt? Mail me dan op sara[at]whensarasmiles.nl en ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Liefs,
Sara

Follow & Subcribe Me