Over When Sara Smiles

Sta je wel eens stil bij hoe onze kleren worden gemaakt? Denk je wel eens na over het verduurzamen van je garderobe, maar weet je niet goed hoe? Op When Sara Smiles neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar een bewuste garderobe. Één met liefde voor de planeet, voor de makers én voor jezelf.

Ik wil mensen anders over hun consumeerkeuzes laten nadenken. Het is zó hard nodig. De fast fashionindustrie is destructief; voor zowel de aarde, de mensen die onze kleding maken en – wat veel mensen vergeten – voor onszelf. Ik geloof dat die continue honger naar meer ons niet gelukkig maakt. Gelukkig kan het ook anders. Zo zijn er prachtige mensen met een groot hart die het supporten waard zijn. Als we anders gaan nadenken over consumeren en meer leren over wat ons écht gelukkig maakt, gaan we hele andere keuzes maken. Keuzes waar iedereen beter van wordt. Dat is waar ik je op When Sara Smiles mee wil inspireren. We hebben meer invloed dan we denken. We kunnen de wereld veranderen en het is makkelijker dan ooit.

Contact / samenwerkingen

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met likeminded mensen, platforms, merken en andere initiatieven. Wil je graag met me samenwerken? Dat kan op verschillende manieren. Bekijk hier de mogelijkheden.