Leia Sfez slow fashion muse
Inspiratie

Slow fashion style muse: Leia Sfez

Als je een slow fashion garderobe wilt bouwen, is het belangrijk om te weten wat je mooi vindt én om een bepaalde mate van tijdloosheid na te streven. Sinds ik ben gaan nadenken over duurzaamheid, probeer ik (en dat lukt! ;)) de kortstondige trends te vermijden en sneller voor kwaliteit te kiezen. Ik laat me graag inspireren op Instagram en Pinterest. Één van mijn favoriete slow fashion muses is de Franse Leia Sfez. Vandaag een kijkje in haar fantastische garderobe.

 

Leia Sfez is voor mij de ideale slow fashion muse: clean, minimalistisch en met een prachtige Frans-klassieke vibe over zich

De Franse Leia Sfez is Creative Director, moeder van twee en Parisienn Haar stijl is klassiek en Birkin-ish Frans en ze rockt fantastische, vaak eenvoudige outfits in prachtige natuurtonen. Ze gaat subtiel mee met de trends, maar op een manier dat haar outfits voor mij nooit out of fashion gaan. En wat mij inspireert: ze draagt vaak dezelfde soort (helaas niet exact dezelfde, dan zou ik het nog inspirerender vinden) items en maakt er verschillende combinaties mee.

 

 

Slow fashion brands in Leia Sfez’s stijl:

Filippa K
Nanushka
Reformation
By Far
Aeyde
Sézane
Sunad
The Collection One

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotocredits:
Alle foto’s bij dit artikel zijn afkomstig van Leia Sfez’s Instagram page.

1 Comments

  • heeel mooi ja! ik houd van deze inspiration blogposts 😀

    Beantwoorden

Write a comment