Fair fashion

To watch: Fashion By Numbers (Ted Talk – Lucy Siegle)

Hoewel ik inmiddels al een jaar lang toegewijd bezig ben geweest met duurzamere kleding, heb ik zo nu en dan een reminder nodig. Want hoe graag ik ook bijdraag aan een mooiere, groenere mode-industrie, ook ik heb soms mijn zwakke momenten (waarop ik mezelf ervan probeer te overtuigen dat ik die schoenen wél nodig heb, of dat ik éééécht wel een keertje mag cheaten).

Om mezelf dan weer even op het rechte pad te brengen, kijk ik naar talks van fantastische mensen, die me er weer even aan herinneren waarom het ook alweer zo belangrijk is om mezelf eerlijke, duurzame kleding en een bijbehorende mentaliteit aan te meten. Zoals deze Ted Talk van Lucy Siegle, bevlogen journalist, schrijfster en spokesperson voor duurzame mode. Én oprichtster (samen met ‘onze’ beloved Livia Firth) van The Green Carpet Challenge en de 30 Wears Challenge. Met andere woorden: een dame die weet waarover ze het heeft. En die mij in ieder geval weer even op scherp zet.

1 Comments

  • Ik ben benieuwd, ik ga zeker even kijken 🙂

    Beantwoorden

Write a comment