Brand Guide eerlijke duurzame jurken bruiloft zomerjurken Faithfull The Brand

Affiliatesamenwerkingen

When Sara Smiles is mijn manier om jou te inspireren om bewuster te kopen en the good guys te supporten. Een manier om me te helpen om dit platform te onderhouden en nieuwe content te maken, is door iets te kopen via een affiliatelink. Als je iets bestelt via zo’n link, ontvang ik een kleine commissie over het bestelbedrag (het kost jou niets!). Met deze donatie koop je tijd die ik investeer in het schrijven van meer inhoudelijke verhalen over de duurzame modewereld, nieuwe Brand Guides om je verder te helpen en ooit misschien wel specialistische gastschrijvers in een onderwerp te laten duiken. Dit alles kost namelijk veel aandacht en tijd.

Natuurlijk wil ik alleen dat je iets koopt als je het écht kunt gebruiken, of als je er stapelverliefd op bent. En je bent he-le-maal niks verplicht. Maar als je het merk via When Sara Smiles hebt ontdekt, of je wilt me bedanken voor mijn gratis content, is dit een gratis manier om me te supporten. Enorm bedankt voor je hulp!

 

Duurzame merken waarmee ik nu een affiliatesamenwerking heb:

Aeyde
Alohas
Alpaca Loca
ASKET
Boob Design
Boyish Jeans
Bower Swim
Capsule Studio Amsterdam
Christy Dawn
Dedicated.
Everlane
Faithfull
Filippa K
Flattered
Girlfriend Collective
GOT Bag
Kings of Indigo
Kuyichi
Lefrik
Monsak
Nu-in
OhSevenDays
O My Bag
Organic basics
Pala Eyewear
Reformation
Sandqvist
Savara Intimates
Scoon Store
Stella McCartney
thegreenlabels.com
The Next Closet
The Slow Label
The Lingerist
Nanushka
Teym
Toms
Universal Standard
Unrecorded
Yumeko

 


 

Kortingscodes voor duurzame merken

Naast affiliatesamenwerkingen bied ik soms kortingscodes aan voor duurzame kledingmerken. Als duurzame modejournalist werk ik met een aantal mooie merken samen zodat ik hen een podium kan geven en jou aan een toegankelijke kennismakingskorting kan helpen. Win-win, dacht ik zo 🙂

Bekijk alle actuele kortingscodes hier